Németországban az elmúlt napokban két közfelháborodást keltő gyilkosság is történt. Mindkettőt Európán kívüli országból érkező férfiak követték el, bár az egyik esetben még nem teljesen tisztázott a tettes nemzetisége. A hét közben nagy visszhangot kapott az az eset, amikor egy eritreai férfi, aki hosszú évekig Svájcban élt, a vonat alá lökött egy kisgyereket Frankfurtban. A nyolcéves fiú szörnyethalt az érkező szerelvénynek csapódva. A gyerek anyját is megpróbálta megölni a férfi, de az asszony elugrott az érkező vonat elől. Egy idős nőt is a vonat alá akart taszítani az elkövető, ám ő nem esett a sínek közé. A tettest hamarosan elkapták. A 40 éves, háromgyerekes afrikai férfi egy ortodox keresztény családból származik, és bár 2006-ban illegálisan érkezett az országba, 2008-ban menekültstátuszt kapott Svájcban. Az eritreai férfi sokáig a bevándorlók integrációja szempontjából példaképnek számított, aztán egyszer csak történt vele valami – késsel támadt nemrégiben a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Tessen mondani, az itthon echte keresztény magyar fehér ember által elkövetett gyilkosságokról is van véleménye az újságírónak?
Eriksson
Szegény migráns. Nem ő tehet a dologról, hanem a körülmények. Már tíz éve is van annak, hogy megpróbál európaiként élni, de a muzulmán gyökerei nem engedik. Csoda-e, hogy meghasonlott.
Eriksson
@durbincs: Hát ez ilyen. Egyre durvulnak a dolgok.
A cigányok legalább 600 éve vannak itt, s még mindig páriák.
Ennyit az idegen kultúrák integrációjáról.
csak úgy....
@Eriksson: nekem is vagy egy "durva" gondolatom!:) a magyarok ,több mint 1200 év után, integrálódtak európában? a táltosuk ,még mindíg fehér lovat áldoz...
kokopelli
@csak úgy...: ezt az öreg hírt már régen kitárgyaltuk!Nincs újabb rémhir a V4NA szennylaptól?
csak úgy....
@kokopelli: öreg hír nincs,csak öreg durbincs..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.