Egy vizsgálat szerint a Coca-Cola a világ legnagyobb műanyagszennyező vállalata 2019. augusztus 7. 20:26 A Greenpeace Magyarország számolt be egy tavalyi vizsgálatról, amely alapján a Coca-Cola termékei szennyezik a legtöbbször a természetet. Hazánkban is az élen jár az óriáscég a műanyagszennyezésben a magyar aktivisták tapasztalatai alapján. Egy tavalyi vizsgálatról számolt be a Greenpeace honlapja: szerint mintegy 10 ezer aktivista 6 kontinensen, 42 országban tartott 239 szemétgyűjtő eseménye során összesen 187. 851 darab hulladékot válogatott szét. Az átfogó vizsgálat szerint sorrendben a Coca-Cola, a PepsiCo, a Nestlé, a Danone, a Mondelez, a Procter & Gamble, a Unilever, a Perfetti Van Melle, a Mars és a Colgate-Palmolive voltak a legnagyobb gyártói a természetbe kijutott és onnan összeszedett szemétnek. A cikk szerint a műanyagszemét-szennyezés fő kibocsátói Ázsiában a Coca-Cola, a Perfetti Van Melle és a Mondelez voltak: ott a szemét 30%-a tőlük származott. Az...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Orbán Viktor 2012. nyarán stratégiai megállapodást írt alá a Coca -Cola HBC Magyarországgal, azzal a céggel amelyről akkor még nem sejtette, hogy a "világ legnagyobb műanyagszennyező vállalata".
Most, miután ez kiderült, és az is hogy melegbarát (?) cégről van szó, Orbánt ismerve , a Coca-Cola elleni közhangulat miatt, tuti hogy felbontja a stratégiai megállapodást.
Vagy talán mégsem.
Ez a történet, " vihar a biliben", amely csak a figyelem elterelést szolgálhatja. (pl. Microsoft, és más ügyek)
csak úgy....
@durbincs: a cocától lettél más? gyesznóval is próbáltad? a hargitán,nálatok nem a birge a divat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.