Gyűlöletkeltés helyett radikális szeretetre építette programját az isztambuli választást megnyerő baloldali főpolgármester, akinél magyar ellenzéki politikusok jártak. Mi volt ott a siker receptje?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
@Eriksson: Tényleg nem értem, miért gondolja azt bárki, hogy csak Tarlós képes ellátni a nagyváros főpolgármesteri teendőit. Köztudott, hogy Magyarországon a férfiak várható élettartama 70 év, Tarlós már betöltötte a 70-et, mi van, ha nem tudja végigvinni az 5 évet, akkor megáll az élet, mert más nem tudja ellátni a posztot? Ugyanez a kormány esete. Egyáltalán NEM csak a fidesz és nem orbán! Én már alig várom, hogy egy jó nagy pálfordulatot hozó másfajta országvezetés jöjjön, sőt, ha fiatalabb lennék, már régen kereket oldottam volna ebből az országból.
Eriksson
@colibri: Ha elég idős vagy a dolgok megértéséhez, akkor tudod azt is, hogy a dolgok mennek maguktól a maguk útján. Senki nem pótolhatatlan, és úgy még sose volt, hogy valahogy ne lett volna. A világ nem alkalmazkodhat a saját igényeinkhez, nekünk kell megtalálni a helyünket a világban.
Tarlós szemlátomást jó állapotban van, sőt vannak nála idősebb politikusok is, ha jól körül nézünk. :)))
colibri
Igen, szemlátomást jól van, éppen ma írtam egy kommenthez, úgy látom, nem esik nehezére a mocskolódás, sárdobálás, benne is megvan a fideszes véna.
teuton
@Eriksson: Valahogy nem ertem az ervelesed. Mert nem erveles, talan csak politikai celzatu demagogia? Ha Tarlos 70 evesen meg egy 5 eves ciklust vegig tud csinalni, akkor miert kellett a birokat (akik munkaja sokkal kevesbe stresszes!) nyugdijba küldeni??? Talan megiiscsakcsak azert, mert nem a politikai követelmenyeknek megfelelöen, hanem a politikatol függetlenül dolgoztak? Akikkel pedig helyettesitve lettek, azoktol mit var el a fidesz-kotrmany? Egyaltalan nem fühggetlenseget, parttatlansagot, hanem a politikai követlemnyek követeset! Olvasd Köver beszedet, ami a 60-70 evvel ezelötti es a nacikorszak koncepcios pereinek a burkolt követelese!
Eriksson
@colibri: Mondjuk ez a mentalitás nem egyedülálló. Újabban divat lett a mások lealázása, mintha legalábbis azzal többnek látszana maga a gyalázkodó. Nálam mindez kontraproduktív. Mindenki a saját tehetségével boldoguljon.
Eriksson
@teuton: Ne hegyezd ki Tarlósra azt az egy mondatomat, hogy lehet még benne potenciál. Nem én hoztam a törvényeket.
Ha jól emlékszem, neki nem volt szándékában újra indulni, csak a me. beszélte rá. Innentől lehetne akár Fideszes jelöltnek is mondani. De azt is való, hogy eléggé önjáró volt midig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.