Pedig csak amióta ő az elnök, már három ilyen erősségű hurrikán érte el az Egyesült Államokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem rudja, hát nem tudja! Az ilyen demagóg barmokat nem az eszéért szokták szeretni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ugyan csak egy újabb bizonyíték, hogy nem 100-as

persze lehet, hogy csak amnéziája van

A világ szörnyülködik a Dorian kapcsán. Nem, nem csak azon, hogy „a FEMA által a legsúlyosabb, azaz 5-ös erősségűnek nyilvánított hurrikán, a Dorian megközelítette Floridát is”. Ez szörnyű, de ennél is nagyobb hullámokat keltett, hogy az elnök azt tudta mondani, hogy: „én nem is tudom, hallottam-e valaha az ötös kategóriáról”! Miközben ismert tény, hogy csak amióta ő az elnök már három is volt, azaz ez a negyedik! Azért minden piszlicsáré ügyre ő sem emlékezhet! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: A rejtélynek igencsak egyszerű megoldása van

nem mintha nagyon meglepő lett volna, de Trump kijelentésének meg vannak a lehetséges magyarázatai

Mint ismert – nem kis megrökönyödést keltett – Trump elnök még sohasem hallott 5-ös hurrikánról, legalább is nem emlékszik rá. Nos ez elég nagy butaság, még akkor is, ha őt nem az eszéért szokás kedvelni. Azonban most olvasván a derék MTI közleményeit azt kell mondjam csak annyi történt, hogy tévedésből a Orbán hírügynökségéből tájékozódott! =))
Az MTI szerint 290km/h-s volt a sebesség, mikor a CNN még csak 280-ról tudott, s a derék MTI azt is tudta közölni, hogy „jelenleg ez az ismert legerősebb hurrikán a bolygón”! =))
Persze nem zárható ki, hogy csak annyit akartak írni, hogy a jelenleg tombolók közül ez a legerősebb! =))
Yoda69
trumpli, pedig nem artana felkeszulni ettol erosebbekre is. Ahogy fokozodik a globalis felmelegedes, egyre kiszamithatatlanabb es szelsosegesebb lesz az idojaras. Mint ahogy Europa felforrosodik es elsivatagosodik, vagy a tengerek szintje akar 5 metert is emelkedve elmossak a tengerparti varosokat, ugy a ciklonok, hurrikanok es tajfunjok is sokkal erosebbe valnak.
De ezen mar mar kar meditalni, hisz tul vagyunk a no return point-on, es te (O1G-vel egyetemben) ugyis csak kacsanak tartod a global warming-ot. A folyamat beindult. Dolj hatra a karosszekedbe, elvezd ki azt a par evet ami meg hatra van neked, es vigyorogj a kovetkezo nemzedek tragediajan, amely menthetetlenul megy elore a tragediajaba.
Jozefina
Remélhetőleg a floridi ingatlanjait sem fogja kímélni és akkor talán majd elhiszi!!!
Úgy van vele, hogy amiről nem tud, az nincs!!! Sok ilyen demagóg vezető van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.