A világhírű karmester közelgő 70. születésnapja alkalmából adott interjút az osztrák Kuriernak. Fischer Ádám szerint a magyarok a maguk, zárt világában élnek, 95 százalékuk nem beszél semmilyen idegen nyelven. A demokráciáról is vallott a karnagy.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@silber13: ..már sok történelmi mocsok jelentette ki, hogy ők mondják meg hogy ki a zsidó! Most a magukat
magyarnak tartók mondják meg,hogy ki a "nem magyar"! Deutsch,Bayer,...és a többi szakadt schwab az!?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Az nem demokrácia, amit még orbán emberei is úgy emlegetnek, hogy ,,orbán rendszere,,
silber13
@reagens: Te aztán tudod, te lézengő jött-ment!
reagens
@silber13: Olvasd el a megnyilvánulásait és neked is teljesen világos lesz, hogy az állításom tényszerű!
kokopelli
@silber13: ..már sok történelmi mocsok jelentette ki, hogy ők mondják meg hogy ki a zsidó! Most a magukat
magyarnak tartók mondják meg,hogy ki a "nem magyar"! Deutsch,Bayer,...és a többi szakadt schwab az!?
kolnidre
A karmester úrnak tökéletesen igaza van
silber13
@reagens: -na figyu csak te "nagyon művelt!" Attól hogy valaki nem magyar, hnem má ország fia,vagy lánya , attól még lehet világhírű! Nem tudom, szerinted milyen orszáhg szülötte Fischer,meg a testvére? bár neked teljesen mindegy, jó fideszes mődjára mocskolódsz Fischeréknél sem stámít hogy izzig vérig pestzek ls magyarok, de nem magyar neked szintén nem magyar ugye Teller Ede, Neumann János, hogy sak kettőt említsek.!
reagens
@silber13: Nem érdekel a karmester pedigréje de a híre sem. A [email protected] ezüstpapírban sem lesz csokoládé. Ez a hungarofób majom sem lesz magyar.
silber13
@reagens: Szerinted! Az orság nagy többsége más véleményen van!
reagens
@silber13: Tényleg? Hogy nem vettem észre hogy a nyomik egy hungarofóbot kedvelnek?
silber13
@reagens: Tudod ki a hungarofób alak? A te elmebeteg főnököd, És nagy a valószínűsége, hogy te is az vagy, amin persze nem csodálkozom!.
reagens
@silber13: A magyarság ismeri az ellenségeit. Ne félj te attól. Ha eljön az idő nem lesz tévedés csak elszámoltatás. Na akkor lehet magyarázkodni. Minden egyes fenyegetőzésért.
nevemnick
@reagens: szemcsésagyu, mi is ismerünk benneteket! Mit gondolsz te, és hasonszőrű társaid, hogy az az ,,igazi magyar", aki a narancsbőrös vezér és bandájának a seggét nyalja? Nem vagytok mások, max. másfél millióan, mint az ország tönkreverőjének kiszolgálói? Elmentek a 3.14csába, fogtok még magatok alá [email protected], húgyosan vinnyogni amikor kérdőre vonnak benneteket a törvény előtt.
silber13
@reagens: Hihihi! Aztán neked mi a fene közöd van a magyarkhoz és a magyarsághoz, te kergebirka?:-)) Honnan is , te műmagyar?:-)) A rossebb fenyeget téged meg a hozzád hasonlókat te serencsétlen! Már vaskos hazugságaidat is ide körmölöd Shikari???Ideje lenne felszívódnod innen!
silber13
@reagens: Érdekes,fazon vay! Fingod nincs Fischer Ádámról, a munkásságáról, családjáról ezért össze-vissza böfögsz itt mindenféle marhaságot, ami a stupid agyadól kipattan. Maradjunk annyiban hogy bizony magyar az Ádám és a testvére Iván is, (mellesleg mindkettő Kossuth díjas,) és magyar az egész család, ami rólad nem mondható el.
reagens
@silber13: Ádámkáról amit tudni kell az annyi hogy nem magyar de hungarofób. Egy kis degenerált görcs.
reagens
@nevemnick: Kérdőre az ellenzék fenyegetőző degneráltjait vonják és az antimagyar, hazaáruló csürhét!
A magyarság érdekei ellen tevékenykedni Brüsszelben, na az még egy szép magyarázkodás lesz majd a nyomiktól!
silber13
@reagens: Húú!:-)))) Mesélj nagytudású!! Fischer Ádám mely népnek tagja,ha nem mgyar, és az öccse, aki szintén Fischer, akkor ő sem magyar? És az apja, meg az anyja detto nem magyar?:-))) Aki aláírta aKossuth- díj odaitélését, persze az sem magyar, egyáltalán senki sem magyar csak a fideszes horda az igazi magyar! Igaz te nagymagyar?:-))))
reagens
@silber13: Egy ilyen magyargyűlölő mitől lenne magyar? Soha nem lesz az, de nem is fogadja be a magyarság!
Nem is nagyon sétálgat Budapesten, nehogy felismerjék! :-)))))))))))))))))))
silber13
@reagens: Figyelj te nagyon hülye! Fischer Ádámot a szerződése külföldi együttesekhez köti, ezért van keveset itthon. De ez neked qrvára magas, nem érted! Ő nem a fideszes nacsalnyikok seggnyalója, mint te. Az öccse viszont itthon van és a Fesztiválzenekar amit irányít a világ 10 legjobbja között van. Ezt még a hibbant főnököd is elismerte.
reagens
@silber13: A két idegen szívű! Persze, hogy tudom, Ádámka miért nem mer hazajönni!
advocat
Kérem azon magyarok jelentkezését, akik már Etelközben is "magyarok" voltak. Eltekintve az akkori esetleges török, iráni, stb. rokonoktól! És ne feledjük van egy Orbánunk is, ami szintén nem etelközi név!
silber13
@reagens: Egy szart tudod!Olvasni tudsz? Fentebb írtam, hogy ádámot szerződéseksora köti külföldhöz! És az nem aból áll hogy egy koncertre csak úgy belibbenek. Persze te hülye vagy a zenéhez is, mint minden máshoz,
reagens
@silber13: Iván és Ádám két hungarofób. Nem vállalnak közösséget a magyarsággal és arra használják a hírnevüket, hogy Magyarországot pocskondiázzák és a magyarokat. Ez a két nyomorult, lehet bármilyen zenei tálentum, a magyarok szemében egy darab [email protected]!
silber13
@reagens: Mondja ezt egy bunkó tahó, aki nem is magyar, hanem valahonnan idekeveredett a remélt alamizsnáért!
reagens
@silber13: Emlékeim szerint nem személyeskedtem veled. Normális hangon szóltam és elmondtam a véleményem! Az, hogy mi a véleményem, nem a személyem megítélésének a tárgya. Ha ez nem tetszik neked, nem kell beszélgetnünk. Attól én még elmondom amit gondolok úgy, ahogy nekem tetszik!
Ne olvasd el, ha bántja a szemed!
silber13
@reagens: Az a baj hogy a szöveged nem vélemény,hanem fröcsögő gyűlölet mindenki iránt, aki nem a te elmebeteg pártodat isteníti és nem a dilis főnöködnek hozsannázik. Ez viszont az én és az itteniek egyöntetű meglátása.
reagens
@silber13: Amikor ez a nyomorult olyat nyilatkozik, hogy Magyarország soha nem lesz demokrácia, kinyílik a bicska a zsebemben!
Mit keres akkor itt a majom? Takarodjon oda, ahol demokrácia van, amúgy is kozmopolita!
kokopelli
@silber13: ...és ki nem ß@rja le a shikarit! (;-))
KisGenyo2
Ha mutatnak egy országot, ahol létezik a demokrácia, akkor leszopom őket a főtéren! ;-)
A 95% sem passzol... Kamuzik a vén szemét, csak ártani akar!
Aki Én
@reagens: te nagyon buta ember vagy. Miért szólsz hozzá mindenhez, így ez nyilvánvalóvá válik egy pillanat alatt.
Ha meghalsz, te nem tudsz róla, csak a környezeted szenved.
Na, a butaság pont ilyen.
reagens
@Aki Én: Érdemben nem sikerült semmit szólnod, csak személyeskedsz! Ez kitűnően megmutatja, ki is az ostoba! :-)))))))))))))))))))))
whitout
@kokopelli: Én megmondom a frankót.
Régen az volt a baj a zsidókkal, hogy isten népe.
Most az a baj velük, hogy már nem azok, de ők még mindig annak gondolják magukat.
Szeretném emlékeztetni zsidó honfitársaimat (akik még mindig várják a megváltót - de tényleg?!), az ősatyáitok megölték isten fiát, amit ti a mai napig nem bántatok meg. Ez gáz... ez nagyon nagy gáz!
Persze az én vádaim tudásalapúak, és nem holmi náci fröcsögés - ezt kérlek vegyétek figyelembe két pajesz frufruzás között. köszönöm!
/kis "történelmietlen" mocsok/
silber13
@reagens: Ha már mindenáron magyarellenességet keresel és náci szellemiséget, akkor kutass sak Dohnányi Ernő viselt dolgai után, aki átírta a himnuszt is.
reagens
@silber13: Nekem épp elég volt Ádámka nyilatkozata. Ez elmond mindent világosan és egyértelműen. Nem kell félremagyaráznod, sem értelmezned, mert önmagáért beszél!
RonaGyuri
pontosítsunk, ha ez a retardált bunkó @reagens: "a magyar", akkor azokat valóban gyűlölik, ahogy minden normális ember teszi!! =))
whitout
Amúgy Fischer Ádámnak igaza van. Sajnos, kurvára!
Ahogy Kertész Ákosnak is - aki azóta bocsánatot kért, de miért is?
„ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.”/József Attila: Hazám - részlet/
silber13
@reagens: Tudd mit? Maradj meg ebben a hitedben, csak ne hangoztasd, mert kiröhögnek!:-))) És az még a jobbik eset!
reagens
@silber13: Az ilyen nyilatkozatok után meg van a magyarok véleménye az ilyen alakokról! Épp úgy, mint a moslékzabálós Kertész Ákosról, vagy Imréről, aki szégyellte a magyar voltát, mégis ide jött kezelésre a halála előtt. Nem érdekes? Akkor jó a magyarság, ha kap valamit, de amúgy utálja őket?
Ezt nem tudod kimagyarázni, de erőlködj csak! :-))))))))))))))))
reagens
@RonaGyuri: Nem én a magyar, hanem mi a magyarok! Csak pontosítanék!
RonaGyuri
@reagens: hát itt a gond, hogy te/ti akarjátok megmondani, hogy ki a magyar! =))
Nessy
@RonaGyuri: Tudod, sok évtizedes életem során, már annyi minden voltam, csak kegyenc nem, hogy már egy negatív jelzővel több, vagy kevesebb nem számít!
Vannak dolgok, amiről ha sokat beszél valaki, elsősorban saját magát akarja meggyőzni arról, amiről beszél!
reagens
@RonaGyuri: Elég elolvasni Ádámka nyilatkozatát. Nem kell itt semmit megmondani, mert ő már ezt egyértelműsítette! Tehát erőlködj csak tovább és magyarázkodj!
Örömmel olvasom, ahogy egyre mélyebbre nyomod a fejed a pöcébe! :-))))))))))))
kokopelli
@RonaGyuri: Ne vedd olyan komolyan a dolgot! Ameddig a fidesz van hatalmon,addig nem is akarja senki
demokráciát a népre rákényszeríteni! Lehet,hogy nem is ismerik? (;-))
whitout
A három hírt összeolvasva: Rég láthattuk Britney Spears otthon termeszteni kaníbiszt, ezért L.L. Junior pszichológiai vizsgálatot kért a volt feleségére
Kb. ennyi értelme van a napi híreknek.

A világ gyönyörű.
A világ egy szar hely.
Ez egy anomália.
De van különbség...
whitout
Anomália és anomália között.
Van jó anomália is - ami végül feloldható. Végül.
silber13
@reagens: Persze ilyenkor behúzod füled farkad és lapítasz, mint a xar a fűben. a nemtudásodat meg alpári munősítgetésekkel kompenzálnád, ha sikerülne, de ahhotz nagyon setét vagy.De bizony neked itt mindenki csürhe,stb. aki nem azonosul a te hibbant gondoltaiddal
reagens
@silber13: Úgy tűnök, mint aki lapít? Hát akkor nagyon tévedsz! Nem érdekelnek az antimagyar [email protected], de azért ezt leírom róluk. Tedd ahová akarod!
silber13
@reagens: Paraszt vagy!Látszik a megszólalásodon!
reagens
@silber13: Ismét egy semmivel alá nem támasztott, személyeskedő mocskolódás, ami az ellenzéki nyomikra annyira jellemző! Gratulálok, levizsgáztál ismét röfi! :-))))))))))))))))))))))
Eriksson
Egyértelműsíteni kellene, hogy a Fischer Ádám milyen demokráciára gondolt.
whitout
A magyarok ezer év alatt egy kicsit csináltak a nagyból.
Most meg a szabad elmét redukálják le a minimumra - a kicsi országhatáron belül
Te szegény fideszes gyökér...
Olyan hülye vagy mint hat pár TEK-es csizma.
silber13
@Eriksson: Ezt javasold ennek a félhülye sikarinak, aki csak gyűlölködni tud!
reagens
Senkit nem érdekel, ez a nyomorult majom milyen demokráciára gondolt! Tud ez egyáltalán gondolkodni? Egész Magyarországot és a magyarságot sértegeti a nyomi!
kokopelli
@silber13: a tegnapi 17:55-ös beírásában a "nem érdekel a pedigréje" vakkantást tette,amit nálam is,miután
leírtam a budapesti születésemet,iskoláimat stb-t,amire az volt a kibúvó válasz: "Nem érdekel a pedigréd!" A
"shikari",mint ahogy már írtam feltámadott! Csak a pofája még ß@rosabb! Érvek továbbra is hiánycikkek!
Eriksson
@silber13: Komolyan mondtam. Mert szerintem a demokrácia érzése személyre szabott. Ha valaki azt teheti amit szeretne, akkor neki demokratikus. Ha valamiben gátolva van, akkor nem demokratikus. Olyan rendszer még sose volt és nem is lesz, amely mindenkinek egyformán megfelel. Még családon belül se.
silber13
@Eriksson: Igazad van mert Ádámot nem gátolta senki szerintem, főleg nem egy világszerte elismert művészt. Lehettek sérelmei amiről nem nagyon tudunk és ami miatt ilyeneket mondott, amit fenntartásokkal fogadok csak el. A nagyobb baj az hogy kikezdi ez a félnótás Ádám öccsét is, aki detto letett már elég sokat az ország asztalára. És akkor jön ez a niemand "reagens" és az alig alapfokú iskolájával tör pálcát a világ 10 legjobb zenekarát vezető karmester felett?? Nonszensz!
kokopelli
@silber13: ..ne vitatkozz vele! Ő tudja! Pl..."a ß@r az ezüstpapírban sem lesz csokoládé" egy indok?.Kipróbálta ,
és megyöződött róla!? Az már filozófia! Érdekes,hogy Európa azon részén ünneplik,ahol a zene legnagyobb alak-
jai születtek! Csupa egykori osztrák és német libsi zeneszerzők!
silber13
@kokopelli: hagyd a francba ezt a bunkó seggnyalót! Nem csodálnám, ha perek sokasága zúdulna az ő, vagy az ő hiányában a szerkesztőség nyakába, ah ez utbbi bűnsegédként fg szerepelni! @reagens pedig készítneti a bugyellárisát!:-))))))) Drága srakozás lesz ez, sőt kiutasítás lehet a vége!!
silber13
@reagens: 13:14-re: Egy ócska nácivénember vagy,aki bunkó isá4ásemi több
reagens
@silber13: Azt hiszem te leszel a negyedik akivel nem állok szóba. Talán édesanyádat nácizzad öcsi!!
A magyarokat mocskoló Ádámka meg maradhat ahol van. Nem fog hiányozni a hungarofób!
silber13
@reagens: Neked itt nins megszólalás jogod Intruder!
reagens
@silber13: Mondtam neked retkes hungarofób, hogy nincs duma! Soha nem leszel magyar!
Nessy
Azért érdekes, hogy ha valakinek más a véleménye, mint pártunknak és kormányunknak, sőt Uram bocsá' még kritizálni is meri, az hazaáruló, magyargyűlölő, ostoba, semmihez sem értő stb.
Aztán el lehet rajta gondolkozni, hogy kicsiben ugyanez megy, nap,mint nap. Itt is elharapózott ez a trend. Kritizálni mered a korrupciót, a csalást, lopást, az alaptalan vádaskodást, urizálást, máris kiderül, hogy magyargyűlölő, hazaáruló, libsibolsi vagy, aki nem is magyar, csak ameddig befizeti az adókat, egyébként meg álruhás marslakó, esetleg piréz vagy!
CsipkeRózsa
@KisGenyo2: 10:14

Mi az, hogy vén szemét? Egy értékes, elismert, a sok zeneszertő embernek örömet okozó művészre hogy mersz ilyen kijelentést tenni?!
Ki vagy te, hogy ezt mondhatod?
CsipkeRózsa
@whitout: 10:33

A Pápa szerint nem a zsidók ölték meg Jézust, fogadd el tőle. :

http://www.atv.hu/kulfold/20110304_benedek_pa...
reagens
@CsipkeRózsa: Válaszolnék a kolléga helyett. Magyar vagyok akit megsértett ez a vén szemét. Így remélem érthető a felháborodásunk!
Sámannus
És addig foci sem lesz amíg a maffia van hatalmon.
silber13
@reagens: Senki nemkíváncsi a gyűlölködő elmebeteg válaszodra, és senki nek két egy ilyen aljadékot, hogy a helyében feleljen!
reagens
@silber13: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbert13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
silber13
@reagens: Őnnön magadat is idesoroltad mint a primus inter pares az acsarkodásban, gyűlölködésben?:-)))
reagens
Sajnos tisztességre kell tanítanom a liberálisok veszett kutyáit. Jó érzésű ember utálja ezt a magatartásukat.
silber13
@reagens: !:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
kokopelli
Egyszerű a dolog!Ameddig ő nem mondhatja el a véleményét,addig alapjaiban sincs demokrácia! (;-))
1magyar
Ha neki az a demokrácia,hogy a saját vezetője idegeneket tartat el velük és 70 évig dolgoztatja őket akkor mindig szembe jönnek neki.
De hát kit miért fizetnek! Van akit árulásért.
1magyar
@kokopelli: Engem nem fizetnek de téged mi a [email protected]ért fizetnek ott Németországban, hogy ide beleugass a dolgokba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.