A GPMB szeptemberi jelentése szerint egy potenciálisan halálos légúti megbetegedés kitörése nagyjából 50-80 millió ember halálát okozná, nagyon hasonlóan a száz évvel ezelőtti spanyolnáthához, amely becslések szerint körülbelül 200 millió embert fertőzött meg, és 50 millióval végzett. Az Otagói Egyetem szerint még egész jól állnak az Új-Zélandiak és az izlandiak is, aki viszont nem szigeten él, annak van egy rossz hírünk. Kampeca.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Még hogy ez jó valakinek. Legfeljebb egy agyhalottnak valóságos megváltás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Sámannus: Az ausztráloknak azért jó, mert ők viszonylag könnyen izolálhatók, legalábbis innen a karosszékből nézve. Csakhát egy súlyos járvány kitörésével, mondjuk tényleg egy genetikailag módosított példánnyal elindított vírusfertőzés esetén az ausztráloknak is hermetikusan le kellene zárniuk a partjaikat amit a legkegyetlenebb módon meg kellene védeni.

Nem úgy mint nálunk a júgó határt, kerítéssel, hanem a partokat megközelítő csolnakokat vagy repülő objektumokat mindet egytől egyik likvidálniuk kellene. Még mielőtt partot érnének.

Az emberiség szempontjából viszont megváltás lenne egy felező járvány. Vagy 2/3-oló. De mi megdöglenénk az biztos.
CsipkeRózsa
Most akkor már készüljünk, vagy várjuk meg a választások eredményét?
papa.49
@CsipkeRózsa: Tök mindegy a választás után úgyis valami ilyesmi következik legyél nyugodt !!!
Lepényleső
Sosem tudjuk meg ki jár jobban? A 80 millió csekély egy világszintű járványban,ám amit
az majd visz magával,az lesz kiszámíthatatlan? Talán ezért húzzák az időt s csak
próbálkozgatnak néha napban,különböző vírusokban,időszakokban?
Sámannus
@Peller Anikó: Kedves Ha a vírus olyan lenne mint én soha nem jutna el oda, és nem is gyalog vagy úszva tud eljutni, még csak nem is repülőn, vagy madarakkal. Bárhogy, bármivel, és maga az a tény, hogy kialakult, olyan lesz mint az afrikai sertéspestis. Hiába előzi meg a híre itt van közöttünk is. Kezdjük előbb a védekezéssel.
Azt sem tudjuk mi lenne ez mire jutunk a védekezéssel. Látod hiába van a kétharmad nálunk is pusztulnak az állatok, nagyon helyesen lexarják a kétharmadot is, hiába pöffeszkednek, mert feltételezésem szerint az országos vadász találkozóval hordták szét a vírust az országban nagy valószínűséggel akkor már fertőzött körzetből .
Rossz hírem is van erről a riogatásról, mert ilyenkor valakik a saját érdekeik szerint gondolkodnak, vagyis ne a mi disznónk dögöljön meg, vagy a MI KÖLKÜNK. Ez így nem fog menni. Ha harci eszközre gondolsz az önpusztítással is történhet, és nem biztos hogy az egyik háborús fél ezt ugyan ezzel az eszközzel viszonozná. A globális felmelegedést hamar globális lehűlés is követhetné. A globális klímavédelem, az emberiség szaporodásával nem szabályozható lássuk be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.