Közösségi oldalán kért bocsánatot Németh Szilárd államtitkártól Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, akit törvénytelen önbíráskodással vádolt meg. Az incidens akkor történt, amikor a kormányfő segítségére sietett több fideszes politikus, akinek beszédét Hadházy táblák feltartásával próbált megzavarni. ...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reagens
Lóf@szházyt a hozzászólásokban közéleti takonycsomó névvel illették! Ettől rég olvastam találóbbat! :-)))))))))))))
Nessy
Nos, a fidesz oldaláról ilyen nem fordulhat elő! Még ha ország, világ előtt bebizonyosodik, hogy tudatosan valótlan állított, akkor is inkább letagadja a Fiastyúkot az égről, mint hogy elnézést kérjen, és beismerje "tévedését"!
tudode
NAGY JELENET VOLT, AMIKOR LEGALÁBB HATAN LEROHANTÁK a volt fideszest azok, akiknek még nem nyilt ki a cspájuk, hogy valójában egy bünszövetséget védenek akkor, amikor Hadházy mellett kellene kardoskodniuk a rablógarázdálkodás ellen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.