Fontos erről is beszélni! És fontos az összevetés is! Sokan blaszfémiának tartják talán, hogy Hosszú Katinkát hasonlítjuk össze a Momentumos Hajnal Miklóssal. Elvekről, és ereklyékről van szó. A minap volt egy interjú Hajnal Miklóssal (Momentum) a Elvekről, és ereklyékről van szó. A minap volt egy interjú Hajnal Miklóssal (Momentum) a Hír Tv-n, ugyanis házkutatás van nálunk, mert nagyjából eltűnt 500 millió Forint, ami nem kevés, viszont sok. Észre is vettünk valamit Hajnal Mikike irodájának falán. Ezt:

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
No! Tisztázzunk valamit! Összegyűlt kb. 260 ezer aláírás. És! Ez mentette meg a várost, hogy benevezzen az olimpia megrendezésére. Egy frászt. A Fidesz örült, hogy megmenekült az ötlettől4 Ha olyan bátrak, kiírják a népszavazást és majd a nép dönt, vagy nem, mert nem lesz meg a kellő szavazatszám, mint a migrácsosnál, de azért ott győztek. Itt meg betojtak!
Sámannus
Ez a csont nélkül demagógia.
Most panaszkodnak éppen a focistákra, mert az ezer stadion országa ismét kiesett egy tornáról.
Occóbb lett volna ha a zöld mezőn libafoson gyakorolnak a fijjugh. Teljesen rendjén lenne így is az eredmény. Ezzel viszont a lökött agyúak nem dicsekednek...
advocat
@durbincs: Figyelj! Erre találták ki a népszavazást. Megismétlem: a NÉPSZAVAZÁST, és akkor kiderülne mit akar a "nép", Ilyen egyszerű egy ittszületett magyarnak.
advocat
@durbincs: Agymosott! Úgy egyértelműbb! Mint ideszületett.
Sámannus
@advocat: Ha a nolimpia népszavazáson a fidesz győz, meghajlok a nép előtt, és nem kell erőlködni senkinek ennyi...
orbányai viszont fosik a népakarattól, mert csak konzultációt akar, amivel bármit a pofánkba hazudhat, és csak alázza az országot.
Nessy
Hát, Hosszú Katinka és Hajnal Miklós között van némi különbség! Legalább is pár centi, csak nem a medencében.
A momentum vegzálásáról csak annyit, hogy a kamupártok finanszírozása sokkal többe került, aztán a fene nagy fogadkozásból, hogy majd lesz elszámoltatás, meg saját vagyonnal felelés, semmi nem lett! Ja, az fidesz érdek volt! Meg azokat meg is kellett volna keresni, ami fárasztó lett volna az ÁSZ-nak. is meg a NAV-nak, meg mindenkinek, akinek a feladata lett volna! Ennyit a kormány igéreteiről, és azok betartásáról, ha az érdekeik mást kivánnak éppen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.