A Fidesz szerint a Néppártnak kellene változnia.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@RonaGyuri: Amit egy idős kollegától hallottam sok évtizede: Köhög a bolha!
RonaGyuri
@Nessy: teljesen el van szállva! =)) Nagyon rossz fényt vet az országra! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: A közveszély egy igen magas állapota

Ha azt hitted, hogy az „évértékelő” által fémjelzett elmeállapota a mélypont, hát tévedtél

Mint ismert az EPP-nek már nagyon tele van a hócipője azzal, amit Orbán, a Fidesz és ezzel sajnos együtt jár – állampárti időkben ez már csak így megy – Magyarország művel. A „mit tegyenek” kérdésében komoly viták folynak a pártcsalád vezetésében. Amiket – sajnos nem csak ezt – teljes mértékben félreértelmezve Orbán akcióba lépett. Mint tudjuk tavaly az EPP felfüggesztette a Fidesz tagságát, amivel még a tanácskozási jogát is megvonta. S ezt a közelmúltban meghosszabbították.
Röviddel a sokak által mélypontnak tekintett – ebből annyi feltétlenül igaz, hogy egykor valóban egy jó orátor volt, de mostanra ebben is sikerült lenulláznia magát – évértékelősdi után (hogy mikor és valóban ő volt-e, vagy már a nevében dívik azt nem tudni, mert a hacacáré óta nem látta senki) tollat ragadott. Írhatnékja támadott.
„Háromoldalas memorandumot intézett Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Néppárthoz” – tudhattuk meg Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkártól, aki a Fidesz alelnöke jelmezében tartott egy brüsszeli sajtótájékoztatót. Állítása szerint: a levélben „elmondjuk, a Fidesz megítélése szerint, milyen helyzetben van most az Európai Néppárt, milyen kihívások előtt áll, és megfogalmazunk egy irányt is, ami szerintünk járható lenne”!
Nos ami pedig azt a bizonyos szerintük járható utat (azt most hagyjuk, hogy nem az irány a járható) illeti az egy jól ismert, és bőségesen megtapasztalt út, amiből a világ (különösen Európa) már nagyon nem kérne újból! =))
RonaGyuri
Külön-külön sem semmi,

de így együtt egymást követően még a vezércikket is verik

A párt központi napilapja főoldali kínálójában így együtt:
„Orbán memorandumot küldött a néppártnak

Az írásban a miniszterelnök hangsúlyozta, a legnagyobb euró¬pai pártcsalád támogatottsága egyre hanyatlik, ennek oka pedig részben az, hogy az EPP egy centrista párt lett.
Ötvenezer aláírás a Liget projekt mellett

Túllépte az 50 ezer aláírást a Liget Budapest Projekt megmentése érdekében indított online petíció. Az akció kezdeményezője, Szabó László a Városliget közelében töltötte gyermekkorát.”
A két dolog sok szempontból rokon, de leginkább az a rész érdekes, hogy a kívülállók belepofázása! Ugye orbánékat felfüggesztették, tehát a tanácskozási joguk sincs meg, nemhogy a javaslattételi, ami pedig a Városliget szétverésének megmentéséért indított kampányt illeti a határon-túliak között intenzív agitáció folyik az aláírásokért.
Ehhez képest a vezércikk
„Mégis, kinek a pénze?

Ahogy az hétévente menetrendszerűen bekövetkezik és most is várható volt: telik az idő, emelkednek a tétek az EU következő keretköltségvetése kapcsán.”
már csak bugyuta idétlenkedés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.