Molly Lixey ápolónő azt a hamis biztonságot leplezi le, amivel sokan szabadon mászkálnak, mondván, úgyis maszkot és kesztyűt hordanak. nincs értelme kesztyűt viselni, ha nem mosol kezet, valahányszor új dolgot érintesz meg. Hiába viselsz kesztyűt bevásárláskor ugyanis, ha közben hozzáérsz a telefonodhoz, és így megfertőzöd az arcod, vagy épp a telefonhoz érsz később kesztyűtlen kézzel.

Forrás: nuus.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Mirabilis: Nagyon sokat...és azok mind munkavédelmi szájmaszkok voltak.
Amúgy maszk...ha már ennyire értesz hozzá ...miből állapítod meg hogy az a maszk megfelel annak a célnak aminek megvásároltad ?
Jozefina
Akinek van szájmaszkja és kesztyűje az jó lenne ha használná!!!?? Képeket léttam a sógoroktól, ott az élelmiszer üzletek bejáratánál mindenki kap szájmaszkot!!! Ki érti ezt???
Csizmás Kond
@Mirabilis: Tudod én nem szájalással kerestem a kenyerem hanem munkával ami elég sokszor megkövetelte az elővigyázatosságot...és hogy neked mindenről Orbán és hasonló jut az eszedbe nem is csodálkozok, hogy a munkavédelmi szóra sem fogtad fel hogy miről lehet szó...
Csizmás Kond
@Mirabilis: ..ja és megállapítás...minden szájmaszk szűrési képességét feltüntetik a vásárlólapon, de ebben a nagy vírusos helyyzetben a legjobb úgy megállapítani, hogy jó-e vagy sem, hogy hozzád hasonló nagyseggű fiatal szatokat kell beletenni, és ha érzik a szagotok akkor kevés a szűrőképessége...
Csizmás Kond
@Mirabilis: ..felidegelted magad...és ez kihat a gondolkodásodra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.