Mindig ugyanazok az újságírók támadnak, sorra derül ki róluk, hogy a milliárdos finanszírozza őket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Megfigyeltem: már csak az idióták sorosoznak, mindenki más gondolkozik - ha van neki mivel!
solidedge
A hülye újságíró Orbánékat gondolja Magyarországnak. Nem a hazánkat támadja, hanem azokat állítja pellengérre akik a hatalomvágytól megroggyant Orbán követői. Soros mindig a demokráciát védte. Mivel a cezaromániás hajlamú Orbán demokráciáért kiáltott (valljuk be ekkor is híján voltunk ennek) Soros támogatta, remélve hogy a diktatúra megbukik. Soros most is a demokráciát támogatja csak közben Orbán átkerült a diktatúra oldalára. Jól tudja hogy demokratikus közegben már rég melegítőben nézné otthon a TV-t leeresztett redőnyökkel hogy valaki be ne köpjön az ablakán. Így lett Soros Orbán ellensége. Jó fideszes propaganda szerint olyan szöveggel támadják hogy a kutya is megveszne tőle. Igazságtartalma zéró, de az agymosott, csökkent értelmi képességű Fidesz szavazót hergelni lehet vele. Erről Habony Árpád többet tudna mondani.
Nessy
parlament? Na ne nevettessen! Semjén éjszaka benyújtja a törvényjavaslatot, a bátor emberek meg megszavazzák. Különösen a járványveszély elhárításához lényeges milliárdok osztogatását, a sarcok kivetését, amiből természetesen bőven lehet a látványsportokat ( a foci elegáns megnevezése) De akkor mi az ördögnek kell ennyit befizetni, ha nem arra költik, ami miatt kivetik?? Tényleg már a minimális gátlást is levetkőzte O.V. és hívei!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.