ÉRDEKES, DE ENNÉL SOKKAL RELEVÁNSABB HASONLÓ KÉRDÉS IS AKADNA!!! =)) Paloták, kastélyok, magángépek és királyi esküvõk. Megmutatjuk, mibõl jut mindenre. A brit uralkodó, II. Erzsébet királynő személyes vagyonát 470 millió dollárra becsülik. Ez ugyan rendkívül sok pénz, ám így is van legalább 320 honfitársa, aki még nála is gazdagabb. Az ugyanakkor nem is olyan könnyen megválaszolható kérdés, miből áll össze az uralkodói vagyon, és milyen pénzekkel gazdálkodhat a brit királyi család. Megmutatjuk, honnan és miből származnak a Föld talán leghíresebb uralkodócsaládjának bevételei!

Forrás: origo.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A kérdés alapvetően akár érdekes is lehet,

de itthon ennél sokkalta talányosabb, de relevánsabb kérdés kellene feltenni

A derék origo.hu tesz fel egy érdekes kérdést: „miből áll össze az uralkodói vagyon, és milyen pénzekkel gazdálkodhat a családja?”. Sőt ez kiegészül azzal is, hogy azt is megvizslatja, hogy „Hogyan lett ilyen hatalmas vagyon?”!
Nos a dolog úgy áll, hogy „A brit uralkodó, II. Erzsébet királynő személyes és családi vagyonát” vizslatgatják. A mi kétség kívül érdekes téma, de sokkalta relevánsabb lenne egy közelebbi uralkodó (& Co. incl. family) mesés vagyonáról értekezni! Természetesen Őfeneségéről van szó! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.