Szervezett bűnözés lehet az ügy hátterében.

Ki vetemedne ilyesmire? 38 halott kutyát találtak egy repülőn

A torontói Pearson reptéren több mint 500 kölyökkutyát találtak az Ukraine International Airlines (UIA) egyik járatának fedélzetén – mondta a rendőrség, amely nyomozást indított, miután 38 halott kölyköt is találtak.

Egy kutyatréner, Abby Lorenzen, aki több állatot is magához vett a fedélzetről, horrornak nevezte a látványt, ami fogadta. A nő elmesélte a CBC-nek, hogy összesen 572 buldog volt a fedélzeten, azt pedig még nem tudni, más állatokat is szállítottak-e a repülőn.

Az életben maradt kutyák kiszáradtak és rendkívül gyengék voltak. A kanadai Élelmiszer-ellenőrző Ügynökség információ alapján az Ukrajnából induló repülőgép június 13-án landolt Torontóban. Az UIA légitársaság együttérzését fejezte ki a tragikus esettel kapcsolatban, és természetesen a kanadai hatóságokkal együttműködnek, hogy kiderüljön, hogyan történhetett meg ez a szörnyűség. A CBC megkeresésére a légitársaság nem válaszolt – írja a Szeretlek Magyarország.

A Guelphi Egyetem egyik dolgozója, Scott Weese a CBC-nek elmondta, a francia buldog rendkívül népszerű kutyafajta Kanadában. Sajnos, a kutyák származását, illetve, hogy honnan érkeztek, vagy épp hová tartottak, nem lehet nyomon követni.

Lehetséges, hogy az ügy hátterében a szervezett bűnözés áll, ugyanis a francia buldogok a népszerűségük miatt nagyon drágák.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.