Franciaországban történt az eset.

Állati kegyetlenség: szólt a buszsofőr a fiataloknak, hogy húzzanak maszkot, erre ők agyhalottra verték – most halt meg az áldozat

Eljárás indult négy ember ellen a franciaországi Bayonne-ban, mert néhány nappal ezelőtt agyhalottra vertek egy buszsofőrt. Mindez vasárnap este történt. A BBC azt írja, a csapat jegyek és – annak ellenére, hogy kötelező lett volna – szájmaszk viselése nélkül akart felszállni a járműre. Amikor ezt az 50-es éveiben járó sofőr meg akarta akadályozni, nekiestek és brutálisan összeverték. A férfit a kórházban agyhalottnak nyilvánították.

Az ügyben egy 22 és egy 23 éves férfit szándékos emberöléssel, míg 30 év körüli társaikat segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják. Vádat emeltek ellenük, mindannyian előzetes letartóztatásban vannak.

Az Index azt írja, a buszsofőrt mostanra halottnak nyilvánították. A szomorú hírről lánya tájékoztatta az AFP hírügynökséget, mondván, úgy döntöttek, elengedik a férfit – az orvosok és ők is így érezték helyesnek.

Forrás: Blikk/Index

Kép: Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
A "liberális fiatalság" bizony csak "géppuskanyelven" ért!
namihami
Kinn játszott meccset a Fradika és a ""szurkolók"" elkisérték a kedvenceiket. Az ő csapatszeretetük pedig (Fradi körökben) ezzel jár. Hiszen a Vezérnek is erre kellenek. Ezért Fradi főnök az egyik talpnyalója, hogy szükség esetén azonnal kéznél legyenek.
jesz
Itt, ahol lakom, az erre járó busz vonalán az egyik utas megkérdezte a buszvezetőt, miért nem szólt rá a hangoskodó fiatalokra, akik néhány megálló után úgy szálltak le, hogy visszkiabáltak: minden magyar hülye!

A buszsofőr elmondta, hogy ezek ösztöndíjas afrikai egyetemisták, akik kosárlabdázni járnak egy közeli pályára...tudnak magyarul, de az ő nyelvükön hangoskodtak, randalíroztak...(én is behúztam a nyakam, és bámultam kifelé).

Ezekkel nem jó újat húzni, mert külön-külön is erősebbek a buszon utazó tíz nyugdíjasnál...a buszvezető sem kereste a bajt. Ha a magyar állam behívta ezeket tanulni, akkor ne ő tanítsa a majmokat a rendre...a baj, hogy nemsokára diplomát kapnak.
...különben is, a haszon az államé, a pár száz pofonról a buszvezető inkább lemondott.
kokopelli
@namihami: ...a Fradi "antiliberális" előember szurkolói,csak "géppuskanyelven" értenek! (;-))
Yoda69
A sofőr helyében en hagytam volna, francnak kockáztatni az életét, egy balfek szabályzat miatt
division
@Yoda69: Tudod az ezzel a baj, hogyha mindent hagyunk, megengedünk, mások is vérszemet kapnak, és majd senki nem akarja betartani a szabályokat. A megoldás az lenne jelen esetben, hogy olyan büntetést kellene kiszabni rájuk, hogy a többieknek örökre elmenjen a kedvük az ilyesmiktől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.