Kiszivárgott a magyar kormány álláspontja, amelyet Orbán az uniós vezetők elé vitt. Orbán szerint csak akkor lehetne büntetni egy tagállamot, ha mindenki más egyetért ebben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Az EU magára vessen, ha megtűri ezt az élősködőt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Peller Anikó: Jó reggelt! :)) Rajtam nem múlik. Én lennék a legboldogabb, ha a nyolc éve Angliában élő nagyfiam hetente felugrana egy ölelésre. :) De egyelőre ...
Nyírfa
@Peller Anikó: Épp az előbb olvastam a 444-en. Egyszerre vagyok szkeptikus és derűlátó. Az EU össze fogja kapni magát, mert nem tehet mást. De, hogy mi lesz a szülőföldünkkel, az egy túlságosan is nyitott kérdés. A Momentum egyelőre csalódásszinten áll, a DK-t a többség nem fogadja el, a szocik a sírban. Szerintem az egyetlen esélyünk egy közösen megválasztott szakértői kormány, de ahhoz a fidesznek , azaz Orbánnak előbb buknia kell. Kéne...
simmering73
Én, ha a brüsszeli vezetők helyében lennék, már feltettem volna az első vonatra ezt a fószert, a hátizsákjával együtt.
verőce21
Vigyázat! Ki akarnak rabolni bennünket magyarokat, a brüsszelita kormányfők...!
csak úgy....
@verőce21: neked vagy elment vagy nem is volt soha eszed! ezt a szöveget max. a shikari-erikkson környezetben tudod eladni de igyekezz,mert erre ök sem lesznek mindíg vevök.
,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.