Több mint egy tucat ember sérült meg egy lövöldözésben, akik mind egy korábban meggyilkolt férfi temetésén vettek részt.

Chicagó városában ismét eluralkodott a bűnözés és a radikális tüntetések száma is megnőtt. Az amerikai város polgármestere látszólag semmit sem hajlandó a történtek ellen tenni, illetve ismét elutasította az amerikai elnök, Donald Trump segítségnyújtását. Sőt, magát az amerikai elnököt támadja közösségi oldalán a polgármester.

Kedden történt az a szörnyű eset, amikor egy 31 éves megyilkolt férfi temetésésn lövöldözés történt. Chicagó egyik rendkívül veszélyes negyedében, ahol 97 százalékban afroamerikaiak laknak, itt lőttek rá a gyászolókra, egy arra elhaladó autóból.

A temetésen Donnie Weathersby nevű, alig 31 éves afroamerikai férfit búcsúztatták, akit múlt héten, kedden ért egy halálos lövés, egy tömegkonfliktus során.

A lövöldözéssel összefüggésben a helyi rendőrség már őrizetbe vett egy személyt, de eddig semmilyen információt nem adtak ki a lehetséges elkövetőről. Azt sem lehet tudni, hogy egyedül vagy társakkal tette ezt a szörnyű dolgot.

Chicagóban az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett a lövöldözések és halálesetek száma. A polgármester nem tesz semmit a jelenlegi helyzet megfékezésére, illetve az elnök segítségét sem fogadja el, így a városban csak folyamatosan rosszabbódik a helyzet és a lakosok életkörülménye.

(origo.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.