Jelentős visszaesést hozott a fejlett gazdaságokban a koronavírus-járvány a második negyedévben. A legnagyobb mértékben Spanyolország érezte meg a járványt, de Olaszország és Franciaország is hatalmas visszaesést közölt. A német statisztikai hivatal szintén két számjegyű zsugorodásról számolt be, de hasonló a helyzet Belgiumban és Ausztriában is. Kína eközben már növekedni tudott a második negyedévben. Az eurózóna is jelentős visszaesést szenvedett el.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy fogunk-e hasonló ábrákat látni azt nem tudom, de hogy a hazaikat nem - legalább is valósakat - nem az biztos!! =))
Pálinkás Pál
Nos...ezeket az ábrákat nem a "járvány" hanem a politikusok generálták!!! Mivel adatokkal kimutatható hogy az aktív,dolgozó népességre a sima évenkénti influenza veszélyesebb,több áldozattal jár...addig nekem senki ne magyarázza meg hogy le kellett állítani a gazdaságot!!! A Covid-19 áldozatainak 85%-a 65 év feletti,tehát nem dolgozó,aktív ember...a maradék 15 %-ot a fiatalabb,de más akut betegségekkel küzdők jelentik zömében...kíváncsi lennék egy olyan adatra,ami a fiatalabb,egészséges emberi veszteséget mutatja...csak olyan nemigen létezik...azzal nehéz lenne sokkolni a tömeget!!! Mindent egybevetve, a gazdasági mutatók továbbra is a politikusoktól függenek...és elnézve a történéseket,nem lehetünk bizakodók...most már nehéz lenne kihátrálniuk a sok marha intézkedésből...és megmagyarázni,miért döntötték be a gazdaságot!!!
Rockxy
patkány bilgécc és csapata minden áron el akarja adni a vakcinát.
de már a kamuteszt is szépen hozott a konyhára valakiknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.