Rövid időre elhagyta a Walter Reed Gyógyászati Központot az ott koronavírussal kezelt Donald Trump, hogy egy autóból integetve üdvözölhesse a kórház előtt miatta összegyűlt tömeget.

Trump kikocsikázott integetni az embereknek

Az elnök maszkban ült a lassan haladó autó hátsó ülésén, ám az nem derült ki a váratlan látogatás közben, hogy az autó többi, szintén maszkot viselő utasát milyen egyéb módon védik az esetleges fertőzéstől – írja a telex.hu.

Donald Trump a kórházból való kiruccanás előtt videóüzenetben jelentette be, hogy egy meglepetéssel készül. A videóban arról is beszélt, hogy a váratlan látogatás annyira gyors lesz, hogy sokan csak azután látják majd a videót, hogy az egész megtörtént, illetve hogy

"Sokat tanultam a koronavírusról. Ez az igazi iskola."

Trump betegsége az amerikai elnökválasztási kampányra is kihathat, de azt még az elemzők sem nagyon tudják megmondani, hogyan.

(telex.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ki tudja, hogy ki ült az autóban??? Bárki is lehetett!!! Cirkusz kell ott is a népnek!!!
colibri
Lehet, hogy az ott összegyült tömegben ez a történet tetszést váltott ki, de szerintem sem az elnök, sem a kórházi dolgozók nem álltak a hivatásuk magaslatán. Ilyet támogatni, megengedni egy koronás betegnek? ... még akkor is, ha Donald Trumpnak hívják... egyszerűen nem normális!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Nyírfa
Hát, tényleg, látni, mennyit tanult a koronáról. És ez az ember, ebben a pillanatban még, az USA elnöke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.