A nő félálomban szinte azt sem tudta, mi történik vele, nem sokkal korábban ment haza a barátja.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Peller Anikó: Az eredeti, angolnyelvű cikket valóban nem olvastam. De azt se írtam sehol, hogy ez itthon történt volna. Azt írtam, hogy: ""Akkor Magyarországban elég sűrűn találhatunk ittszületett migráncsot, aki nőt erőszakol, horribile dictu, öl meg. Persze, az már/még csak a fehér, keresztény és leginkább hetero honi migráncsnak minősül. Olyan orbáni echte fideszes bevándorló."" Ez ugye még nem jelenti azt, hogy itthon történt volna meg az eset?
A cikkben történő ""idegen"" meghatározás, az origo részéről, nem is a helynek, hanem a migráncsok elleni szokásos indulatkeltésnek volt címezve. A hazai viszonyokra való adaptálása a részemről pusztán a mindenáron való ""lásd és borzadj"" mentalitás némi, a vétlen és beilleszkedni akaró idegenek elleni gyűlöletkeltés kinti és itteni ellensúlyozásának szólna. Mert azért mégiscsak azok vannak többen.
A második komment a hozzászólás utolsó sorával lenne igazán kapcsolatban. Mert vagy a nő hülye, alkoholista, drogos, qrva (a megfelelő rész aláhúzandó) vagy az origos barom a saját és pénzért megrendelt véleményét írta le ""hiteles"" cikk formájában. És ez nem volt igazán tiszta a cikke alapján sem.
csak úgy....
@Peller Anikó: nem is migráncs vót? ez akkor firenzébe a dávid szobrot is,... az origo szerint!?
csak úgy....
@durbincs: imádom azt a kósza agyadat,te melyik (szerencsés) falu bolondja!?
Peller Anikó
@namihami: Azt nem mondhatod, hogy az én agyam nincs kihegyezve a migrácsokra, de nekem itt nem jött le, hogy migrács lett volna. Itt most pont te asszociáltál arab néger betolakodót (egye meg őket a döglött halszagú rosseb de otthon). Egyébként elég visszataszító képe van a figurának, de most legalább barátkozhat néhány évig hal etöltendő.
szegfue
@durbincs: Ön egy szerencsétlen hülye... és ugy is kezelem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.