Három ember meghalt abban a késelés támadásban, amelyet Nizzában követtek el a városi Notre Dame székesegyház közelében vagy magában az épületben – írja az Index a Reuters információi alapján.

Újabb lefejezéses támadás Franciaországban – templomban gyilkolt a terrorista
Fotó: Twitter/Christian Estrosi 

Christian Estrosi polgármester a Twitteren azt írta, hogy két halálos áldozat (egy női és egy férfi) a székesegyházban vesztette életét, egy nőt pedig a bazilika környékén lévő bárban gyilkolt meg a támadó, aki állítólag "Allah Akbar" kiáltást is hallatott.

Úgy tudni, az egyik női áldozatot csaknem lefejezték, átvágták a torkát.

A polgármester szerint iszlamista terrortámadás történhetett. A támadót elfogták.

Két hete Párizs közelében történt hasonló eset, akkor egy 47 éves tanárt fejezett le egy moszkvai születésű csecsen fiatal.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Nyírfa: Nekünk jó barátunk Erdogan, és a török állam.Meglásd orbán meg fogja vétózni az erdogan elleni szankciókat, amelyeket az Eu helyezett kilátásba a Macron elleni támadás miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Pálinkás Pál: Vette a fene. Én útálom a vallási fanatikusokat - és nem csak a muszlimokat, hanem a másik oldalt is. És ha ráadásul csak hazudják magukat "kereszténynek", miközben mindennapi tetteik szöges ellentétben állnak azzal.És vallási buzgalmat szinlelnek böcsület nélkül, és rákényszeritik az "alattvalókra"- ugyanazt csinálják, mint a ISIS. Azok is igy kezdték.
Pálinkás Pál
@kereső: ebben egyetértek a vallás, ahogy bármely oldal használja, az egyik legkárosabb dolog a világra!!!
kereső
A franciák a legmagasabb szintre emelték az egész országban a terrorkészültséget. Ismét őrzik az iskolákat- a templomokat. + 7000 katona lesz az utcákon (légió bevetésen), és a szélsőséges iszlám uszitó mecseteket véglegesen bezárják. Indulásból ennyi, és a határzár.De benne van a pakliban az alkotmánymódositás IS!
legott
1. Nem történ lefejezés

2. Charlie Hebdo-t be kell zárni, és felelősségre vonni. Ártatlanok haltak meg miattuk - megint !!!
Nagyon is jól tudják, hogy direktbe alázni a muzulmánok istenét, szent emberét, jelképeiket, az puskaporos hordó. Charlie Hebdo, gyilkosságra felbujtó, úgyhogy bűnrészes !!!

3. A faszszopó muzulmánok meg elmennek a picsába! Egy-két karikatúra miatt ölni, és világszinten tömegesen őrjöngeni? Ti meg vagytok veszve, gecik?!

4. A franciák minden vallással szemben kritikusak - így a keresztény vallásokkal szemben is.

5. Járvány, éhezés, az egyre súlyosabb természeti katasztrófák, a fejlett országok gazdaságainak megrendülése, a keresztény vallások térnyerése a politikában, és az egyre nyilvánvalóbb gazdagodásuk, a muzulmán világ forrongása, az egyre debilebb, köztörvényes bűnözőket megszégyenítő hazug, tolvaj csaló politikusok...

Armageddon, baby!
ómió
Ezek a "Sorosvédencek" csak fejetlenül "szeretik" a franciákat?
kokopelli
@kereső: ...még emlékeznek arra a franciák,hogy jó pár évvel ezelőtt Tunisban már szállodákat robbantgattak az arabok,
tekintet nélkül arra,hogy honnan jöttek a vendégek! Amennyiben nincs a szellemi szegényeknek válasza az ilyen terrora,
akkor jön a Soros Gy. a képbe! !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.