A valóság és a virtuális tér általában nem egyezik. Életünk során sokan mosolyognak a közösségi oldalaikra feltöltött fotókon, pózolnak, mutogatnak, eljátsszák, hogy boldogok, közben nem azok. Reggel hatkor kelnek, robotolnak, este meg hazaesnek a munkából.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Álmodik a Fidesz. Karácsony népszerűsége töretlen a választók körében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Bizony fogy a levegő a fidesz seggét csontig nyaló, közpénzből fenntartott kormánypárti firkászok körül.
gina
@durbincs: Te mocskos állat. mire provokálsz itt te alja szar fidesz patkány,,,mennyit fizet neked a fidesz te szemét alja,,??? hányingerem van az ilyen proli gerinctelen állatoktól mint te !!!
gina
@durbincs: Rohadék alja csöcselék vagy,,jelentelek mindenhol te szemét provokatör,,, fidesz mocsok !! pöcegödörben a helyed
gina
@durbincs: Szemét meleg állat takarodj innen !!!
gina
@durbincs: Álmodj te alja kis gerinctelen csúszó mászó-- eladtad a lelked eszed egy szemét fidesz szektának te agytalan beteg IQ null
gina
@durbincs: Nem veszed észre hogy a te és fidesz levegője lassan elfogy, az embereket nem lehet hülyének nézni,, aki hülye és elmebeteg az az egész fidesz bagázs, nem emberek hanem hazaáruló hataloméhes banda !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.