Hatszorosára emelik a DK-s László Imre által vezetett kerületben az újbudaiak parkolási díjait, és kilencezer eddig ingyenes parkolóhelyet tesznek fizetőssé – tette szóvá Novák Előd, a Mi Hazánk újbudai önkormányzati képviselője sajtótájékoztatóján hétfőn. Novák Előd hozzátette,

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@durbincs: Zsebcápa! Az ingyenesnek mennyi a hatszorosa?...
nezelodo
@durbincs: Látod tanulnak a dakotától, követi a cigi árát a parkolási díj, pedig bele kell húzniuk ha lépést akarnak tartani a nemzeti füstölni valóval!
namihami
Mennyivel etikusabb az, amikor az ""Önök pénzéből önöknek építjük!"" autópályákat fizetőssé teszi az Orbán kreatúra. És nem a hosszútávú autózásról írok, hanem pl. az M7-es bevezetőszakaszáról, ami nagyon sok autót levett a budaörsi lakótelep felé vezető 2x1 sávos közútról. Ahol, csak szerintük, nem nőtt a forgalom. Vagy az, mivel azok csinálták, az helyes?
human
@namihami: Valamint a szegedi elkerülőt sem hajlandóak Orbánék ingyenessé tenni.
kissé felnőttem
6 szorosára mi ebben a logika ezt meg te el is hiszed megérdemled akkor

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.