Súlyos a helyzet Amerikában.

Agyonlőtték az egyik Trump-párti tüntetőt, miután berontottak a washingtoni Capitoliumba

Trump-hívek ostromolták meg a törvényhozás épületét Washingtonban – írtuk meg korábban. Az elnökválasztást követő évben mindig ezen a napon hitelesíti közös ülésen a szenátus és a képviselőház a választás eredményét.

A feldühödött tüntetők azt követően rontottak be a Capitoliumba, hogy Donald Trump azzal tüzelte őket: soha nem fogja elismerni vereségét. Később, fiával együtt arra kérte a tüntetőket, hogy tartsák tiszteletben a rendőrséget – de ebben a tweetben is a választási csalást emlegette inkább:

Az Index szerint a CNN és a Sky News is arról ír, hogy a Capitolium épületébe betört Donald Trump-párti tüntetők közül lelőttek egy nőt, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba. A hírt a rendőrség is megerősítette. Később azt közölték: a nő meghalt.

A CNN úgy tudja, több rendfenntartó is megsérült az összetűzésekben, legalább egyet közülük kórházba is szállítottak.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@verőce21: Az bezzeg tetszett neked a mikor a szellemileg roggyant vezéred a bukott választása után a haza nem lehet ellenzékben-t ugatta.Igaz 20IQ-s fidesz csicska?Mehetsz te is a gyagyás durbincs,meg a gyagyás ómió mellé,gyagyás verőce21.Milyen szép volt amikor felgyújtottátok a pesti utcákat,úgy "békésen".
Szóval ti vagytok gyagyások a szar emberek.Hatalomban loptok,bukás után randaliroztok,gyújtogattok
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Az eddig is világos volt,hogy trump nem normális. De hogy az embereket ennyire fel tudta csesztetni,hogy ilyen elmebeteg dolgot tegyenek?!Vajon itt '22-ben mire számíthatunk?
Aki Én
@verőce IQ 21: És ahhoz milyen embernek kell lenni, hogy egy volt besúgó, KISZ titkár, Sorosista, hazaáruló ge-ci- sikereinek drukkoljon valaki? Mindezt a többségi akarattal szemben?
verőce21
@kulabombaafityiszre: A mai napi gonoszságod megvolt neked is. @Aki Én:
karma1
@csipetke: Nehogy azt hidd, hogy Amerikaban nincsenek alulmuvelt, mindenre kaphato emberek. A trump ugyanazt a populista poloitikat csinalja, mint a majom orban! Es ahogy trump is retteg a szamonkerestol, ugyanugy fog rettegni orban is. Illetve mar retteg is, kulonben nem halmozna hulyeseget hulyesegre.
Az emberek allati boldogok, hogyha olyan szoveget hallanak a vezetoiktol, mint amit szeretnenek hallani, amelyik meseben ok lehetnek a kiralyok, meg a kiralylanyok - csak eppen azt nem veszik figyelembe, hogy ez mindig is csak mese marad, sosem lesz belole valosag. (Foleg, hogy a mese megvalositasara szolgalo penzt folyamatosan lopjak, kamionszam.)
ómió
"Jogállamban" mi mást tehetnének!?
kokopelli
@Horizont: Az USA a "korlátlan lehetőségek országa" volt!... Azután jött a Trampli,és
...az USA a "korlátolt lehetetlenségek országa" lett!... igaz,hogy sokkal rövidebb idő alatt!.. (:-()

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.