Több százezer ember kaphatná meg időközben a koronavírus elleni védőoltást, de a vakcinagyártók nem támogatják az elképzelést.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
na...és mondja valaki hogy komoly a veszély...a kormányok szarnak a gyártó utasítására-...majd ők eldöntik mikor adják a második komponenst...és akkor csodálkoznak hogy rengetegen az oltás ellen vannak...ez az egész egy nagy viccparádé...pont azokat nem tudják oltani,akiknek igazán szüksége lenne rá-./ aggok, krónikus betegek../..
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Komoly a viszály csak nem éred fel ésszel.

Ha feltételezzük, hogy nem szándékos a mutyizás a vírusgenommal, akkor is minél több a fertőzött, annál nagyobb az esélye valami mégdurvább mutációnak, amiből máris van többféle amelyik igyekszik alkalmazkodni az emberi viszonyokhoz. A gyorsabb terjedés már megoldódni látszik (hatékonyabban terjed), a letalitás növekedése is a látóhatáron van már.

Nem lehetsz biztos benne, hogy nem kerül sor a fiatalabbakra is. Túl nagy már a víruspopuláció. Mega szád.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: majd akkor ráérek aggódni...tudod...ezek csak feltételezések...és valami csodálatos módon a mutáns vírus is csak a véneket viszi...és persze tökéletesen jó hozzá a vakcina...ami még az eredeti vírussal sincs bizonyítottan tesztelve...te tényleg ekkora hüle vagyol...vagy mást nézel annak? de minek győzködsz?..fosol,oltatod magad azt annyi...mellesleg majd pár hónap múlva visszatérünk a vakcina hatékonyságára..mentsd el,ne tudd letagadni!...jut eszembe...Norvég idősotthonok...oltás utáni elhalálozások? persze megmagyaráztátok...súlyos betegek voltak...persze aki nem oltatott..és végstádiumú tüdőrákja volt...azt persze a covid vitte el...nos ezért undorodok tőletek...oltassátok be magatokat,utána meg kussoljatok el...hagyjátok a normálisabbját élni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.