Több tízezer ember vett részt Oroszország szerte azon a szombati tüntetésen, amelyet Alekszej Navalnij, a megmérgezése után Oroszországba visszatért, majd gyorsan őrizetbe is vett ellenzéki politikus biztatására tartottak.

A Reuters hírügynökség 40 ezer tüntetőről ír, ehhez képest az orosz belügyminisztérium mindösszesen 4 ezer tüntetőről beszél csak Moszkvábban– derül ki a BBC összeállításából.

Közel 100 orosz városban voltak tüntetések. Azt mértékadó híradások mind kiemelik, hogy ez volt az utóbbi idők legnagyobb tüntetése Vlagyimir Putyin ellen.

A rendőrök nagyon keményen léptek fel a tüntetőkkel szemben.

A BBC szerint a politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint 3100 tüntetőt vettek őrizetbe.

Előállították Navalnij feleségét is, és az ellenzéki politikus egyik ügyvédjét, Ljubov Szoboltis megragadták és elvitték a rendőrök.

A többi kép ITT látható!

Forrás:BBC
Kép:MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Aki Én: De válaszolok ez csak az én meglátásom. 1 szerintem igazi demokrácia az egész világon nem létezik hisz az emberek levannak korlátozva de ez nem nagy probléma szerintem. 2 Ahol bukik a hatalom és megvásárolt sajtója ott már biztosan nem beszélhetünk igazi diktatúráról. É Koreában Oroszországban Kubában és egyéb helyeken a nap 24 órájában nyomják a tömör propaganda szart az emberek részére. Magyarországon már egyre elszórtabb de ez csak az én meglátásom. Gyurcsányt meg azért hozom fel, mert csak ő alkalmazott gumilövedéket és erőszakot és előtte utána sem volt rá példa, pedig volt tüntetés a kormány ellen,de nem alkalmazott durva erőszakot senki ellen Orbán és most nem akarom védeni,de ez így van!
Aki Én
@rokker33: ...ez szép volt. A tartalom már parádés, még a helyesírásodon kell csiszolni.
Egyébként igen, egy szabad országban, ahol nem csalják el a választásokat. De, ahogy látom, ezt nem veled fogom megvitatni.
Aki Én
István Gyula Németh!
Te egy totál elmebeteg, aljas, mocskos, ostoba, tájékozatlan, vérbunkó krerén, egy igazi nyomorult koszos geci vagy, PONT!
Így talán még te is megérted, habár nem valószínü.
rokker33
@Aki Én: Magyarországon biztos hogy nincs diktatúra már csak itt a propeller kommentelői közül is majdnem mindenkit elvinne a TEK ha É koreai példát vennék, de Oroszországban sem mondhatsz bármit a kormányról és Putyinról!!Hamar börtönbe lehet kerülni és a tüntetőket is elviszik megverik bezárják megfenyegetik vagy nyomtalanul eltűnnek !Én nem hasonlitanám ezt a seggnyaló Orbánt az igazi diktátorokhoz !!
rokker33
@Aki Én: Én nem fogok magyarázkodni ez az Én véleményem ! Magyarországon csak kurva szar politikusok vannak 90 óta , azért szar minden nem Orbán miatt ,hanem már 90 től pusztul minden!!Orbán csak folytatja amit az elődei elkezdtek!
Aki Én
@rokker33: Nem vagy tisztában a fogalmakkal. Ha valahol nincs totális diktatúra, ott még lehet diktatúra, de legalábbis rezsim. Mondtam már, ha hozol egy rosszabb példát, ez még nem lesz jobb annál, ami.
Itt (még) nem közvetlenül a véleménynyilvánításod miatt visznek el, mert ez Európában, az Eu-ban már tényleg durva lenne, hanem bezárnak, ellehetetlenítenek ellenzéki médiumokat...
Itt sem mondhatsz semmi kritikát, kompromittálót. Szerinted miért támadják veszett kutya módjára a kritikusokat, miért van kitiltva az ellenzék a ,,köztévéből"? Miért nem ad orbán valódi interjút, miért nem találkozik valódi újságírókkal, miért csak a felkérdezőivel ül le évtizedek óta? Szerinted miért veszíti a médiája százával a pereket? Szerinted miért csak arról konzultálunk, népszavazunk.., amiről orbán akarja?
orbán nem felelős??? 1889 óta politizál, 11. éve kétharmados kormányfő.
Folytatja??? Ekkora lehetőségekkel, az eu pénzével nem megváltoztatni kellett volna???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.