Donald Trumpot öt ügyvédje hagyta ott a vele szemben indított alkotmányos vádeljárás (impeachment) tárgyalásai előtt. A CNN forrásai szerint a jogi stratégiával kapcsolatos nézeteltérések miatt.

Lelépett Trump összes ügyvédje a vádeljárás előtt

Ez már a második alkotmányos vádeljárása (impeachmentje) lesz Trumpnak, amihez viszonylag nehezen talált maga mellé ügyvédeket a CNN szerint. És most, a jövő héten már esedékes jogi egyeztetésekkel, és az aztán már el is kezdődő tárgyalással a nyakában Trump hirtelen jogi képviselet nélkül találta magát – írja a telex.hu.

A távozások körülményeit ismerő személy a CNN-nek azt mondta, hogy Trump azt kérte a jogászoktól, érveljenek azzal, hogy tömeges választási csalás történt, és hogy a választásokat ellopták tőle, szemben azzal az érveléssel, hogy a hivatalából távozó elnök elleni eljárás, és esetleges ítélet jogszerű-e vagy sem.

(telex.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
Hiába az USA még demokrácia! Ez a nevetséges szánalmas ember képtelen elviselni a vereséget! Sok a hasonlosák közte és Orbán között!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Te, meddig!? Onnét a Böszmeseggből! Mindhalálig?
ómió
@Aki Én: Még a mindhaláligon túl is onnét harsogsz majd?
nezelodo
Azok a lelépő ügyvédek mégiscsak demokráciában érzik magukat, hiszen egyik sem akasztotta fel magát, ahogy nálunk előfordult, hogy ügyész és bíró is megtette már némi "vegzálás" után.
evacica
Hiába az USA még demokrácia! Ez a nevetséges szánalmas ember képtelen elviselni a vereséget! Sok a hasonlosák közte és Orbán között!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.