A Momentum elnöke összekeveri a márciusi ifjakat a Habsburgokkal kollaboráló magyarellenes erőkkel. Mindezt a Face­book nevű internetes közösségi felületen teszi, ahol a nemzetközi nagytőke ipari méretekben manipulálja a világ közvéleményét, korlátozza a nemzeti politikai erők szabad véleménynyilvánítását. Fekete-Győr március 15-i ünnepi posztjában arról hadovál, hogy az 1848-as forradalmi ifjúság pont azt akarta, amit most ők: a Nyugathoz való csatlakozást. Mindezt annak a történelmi eseménynek a kapcsán állítja, hogy egy nyugati hatalom ellen vívtunk szabadságharcot. Valójában pont az ellenkezőjét akarták Petőfiék, mint amit a Momentum képvisel. A magyar forradalmárok az ellen a mentalitás ellen harcoltak, amit a volt MSZP-s trénerek kitaláltak és begyakoroltattak Fegyőr Bandival és társaival. Úgy is mondhatnánk, hogy az 1848-as nemzeti liberális gondolat és a 2021-es nemzetellenes liberális törekvés szöges ellentétei egymásnak, az előbbi képviselőit az utóbbiak börtönnel és...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@durbincs: Azt hittem már, hogy "becsókolt" egy kis Covidot... régen olvastam felettébb elmés, változatos bejegyzéseit:)))))
pécsi
Fekete stb bandi elmebeteg, hazúg. Remélem jövő ősszel eltünik a francba és behajtják rajta a százmilliókat, amit a válsztásokra kap - azorbán "diktaturától" . Mert az ilyen. Az ellenségnek is ad a választásokra, mert ez a DEMOKRÁCIA. Elvtársak érthető? Jövő ősszel: tovarisi konyec!!
mzper x
Petőfi és a "bandája" simán levadászná Orbánt és taccsra tenné a Fideszt - ÉS ERRE MÉRGET VEHETSZ !!!
ómió
Akkor, ez már egy "szelídebb" tetübolsi allűr!
NKF
Nem értem,hogy mer ez a kis köcsög faszkalap egynapon emlegetni 1948-as márciusi
ifjakkal magát?Makó és Jeruzsálem igen csak távolság!
folt
Hatalmas tévedésben vagytok fidesznyikek !!!
Ha ma élne Petőfi, úgy ledarálná Orbánt és a magyar szabadságot megerőszakoló, Orbán általa vezette Fidesz-KDNP-t a követőivel együtt, mintha sosem léteztek volna!

Ez István országa?
NEM !!!
Ha ma élne István király, Orbánt felnégyeltetné, a támogatóit kivégeztetné és az összes vagyonukat elkoboztatná, a követőit meg jobb esetben száműzne ebből az országból,!

Hazudsz fideszes kutya - másoknak, de ami a nagyobb baj: magadnak is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.