A szobor alkotóját arról kérdezték, mit gondol a ledöntéséről, aki elmondta: szerinte ezzel a fejleménnyel végig számolni kellett. Hozzátette: azt gondolta, még egy napot sem fog kihúzni a szivárványos Szabadságszobor. „Nálunk is nagy hagyománya van a szobordöntéseknek. A köztéri emlékművek nálunk eleve politikai reprezentációs eszközök, mindegyik csapat a sajátját akarja csak elviselni. Ez egy játszmázás, és most én is állítottam egy ilyen szobrot, aminek tanulságos a sorsa, de alapvetően azt tartanám fontosnak, hogy a kortárs műalkotásoknak legyen közege, a köztéren is” – nyilatkozta Szalay. Baranyi Krisztina polgármester azonban nem hitte volna, hogy ilyen sorsra jut az alkotás. „Még tegnap is úgy gondoltam, hogy nem fog bántódása esni a szobornak. Úgy gondoltam, hogy Budapest közönsége elég érett ahhoz, hogy egy köztéri szobrot nézzen, és ne bántson. Ezért most kicsit csalódott vagyok” – osztotta meg gondolatait Baranyi, majd párhuzamot vont a szobor pusztulása és a...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Szivárványos durbincs szobrot kell odarakni!...
csak úgy....
@Shikari: ezt a "normálisokat" nem kéne forszíroznod mert te föleg nem...,faragni tudsz!? :) fogadok,hogy azt sem...
Csizmás Kond
és vajon tudja-e Krisztinka hogy a szobor miatt hányan csalódtak a hozzáállásban...mert az hogy mindenképp a ferdehajlamot pártolja és dicsőíti nagyonsokan nem ezt várták el tőle.
mzper x
Ne csalódjál Baranyai Krisztina - ez volt a legtöbb ami kapható ebben a történetben!
Nem a szabadok szabadsága sérült, hanem a korlátoltak korlátoltsága!
voltmárjobbis
A rendőrök őrizték, akkor hogy dönthették le?
simmering73
Budapest népe nem egyenlő a shikariféle náci csürhével.
Pokróc
Baranyi Krisztina ! Csináld meg mellé a WLM szobrot azt javaslom ! white Live Matter . Csatlakozni a közösséghez itt :
[email protected]
Pokróc
Mehet a Y Lives Matter xobor is . Yellow Lives Matter . Csatlakozni ázsiában lehet a szervezethez .
Pokróc
1 black nincsen itt baxxátok + csak az Orbán footballcsapataiban van . Mi a faxnak ide xobor ? Most komolyan ?
Pokróc
Mert a az Usa fehérzsaru rátérdelt a gyakára 9 percig hogy ne tudja lenyelni a szájába rejtett drogot az afrikai bűnözőxármazék marhabaromja ? Hát ezért nagyon kell xobor mikor 70 éve egyenjogúak USA ban .Történelemfelejtők !
Pokróc
A Lojd fickó halált nem érdemelt ,de rosszkor tett valami rosszat rossz helyen .Ez tény ! A rendőr jó helyen volt !
Pokróc
Soha nem lesz igazság ha a fontos részletek felett elsiklunk itthon vagy bárhol a világban . Ez a helyzet !!!
Pokróc
Usa-t brutálisan áthatja a drog manapság és és már vagy 50 éve !!! Xóval semmi kétségem nincsen a felől hogy bármelyik rendőr aki látta nem mondana igazat . Ilyen bűncselemény feltételezése esetében a rendőrnek nincsen hatásköre mérlegelni a kényszerintézkedések tekintetében , abban hogy minden ,szinte minden rendelkezésére álló eszközzel a ( Loyd ) személy büntetőjogi terhére felhozhatót tárgyi (szerves,szervetlen ) bizonyítékot a kényszerintézkedés alá vont személy eltűntesse . Eldobja,elássa , lenyelje ,megemésztse , trágyává ,xarrá változtassa .
mzper x
Ne csalódjál Baranyi Krisztina.
Ez kódolva volt.

Ez egy teszt volt, amin újra elbukott a magyarság. Újra. Megint. Mindig.
Faszparaszt magyarok!
Szégyellem, hogy magyar vagyok.
Pokróc
Senki nem értette e világon 1 évig miért térdelt a rendőr a nyakán 9 percig . Most lett világos .Ne nyelje le a drogot !!!
Volt itt minden ! 9perces műsor+xakítás xívdobogással minden . Halott drogofüggők életéről és családjainak életéről és drog miatt tönkrement életekről nem volt xó :.-((((((((((((
Pokróc
Usa ezt az utat választotta . Ebből állt össze annó ! Soxínű nemzet ,bevándorólk,menekültek tömkelegével töltöte fel . Ettől sikeres és ezért szenved . Ők választották ezt régen és nincsen visszaút! .Ezzel kell élni így vagy úgy .
Pokróc
A tetves ge@i drogot el kéne tüntetni végre és végleg ! Sok embertelen xemét dolognak forrása ! Lexarom hogy délamerikai és arab nemzetek szegényei az alvilággal karöltve élnek ezen . Termeljenek valami mást . Máshol is ezt teszik.
Bőven elég az alkohol az emberiségnek , néha még túl sok is .
teuton57
@Shikari: Kancsalmarcsat es Handot lattad mar? Vagy azokra te is csak hatulrol mersz ramenni? Valahol megertem a szakallas buzit, talan egy ferfi jobban tetszett neki, mint a Hando-szörny... Bar teged ismerve, te is olyan vagy, mit a takolmanyi vegleny: elöl ferfi, hatul nö...
Pokróc
@mzper x: Nem rossz :-) Úgy jár a lába mint akár a mi Charlink .
youtu.be/2h2PMTP3duY
Gyurka80
Muszáj a libbantaknak mindig provokálni? Hogy tudták ezt a h@lye baranyait megválasztani ferencvárosban?
cikicakk55
@voltmárjobbis: április 2. 21:27

A rendőrök pont azért voltak ott,nehogy megzavarja valaki a szobordöntögető nácikat. Kellenek a csuti bukása után a parlament megtámadásához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.