A politikai elemző szerint a baloldali szavazók lenyelték már a Jobbik-békát. A Momentum és a DK az ideológiai törésvonalak ellenére is támogatná Jakab Pétert, ha ő lenne Orbán Viktor kihívója a jövő évi parlamenti választáson – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Zárug Péter Farkas. A politológus úgy fogalmazott, nemcsak az ellenzéki, hanem a Fidesz-szavazókat is mobilizálná Jakab személye, akinek a „nyaka” stratégiailag a baloldal kezében lesz. Az ellenzéki térfélen is intenzív vita zajlik arról, ki lenne a jó vagy a legesélyesebb kihívója Orbán Viktornak – mondta a lapnak Zárug azzal kapcsolatban, hogy a Závecz Research szerint ezer fő megkeresése alapján Jakabnak harmincszázalékos a támogatottsága a baloldali szavazók köré­ben, megelőzve Dobrev Klárát és Fekete-Győr Andrást. Az összes lehetséges előválasztási szavazó válasza alapján a sorrend élén ugyanúgy Jakab áll 19 százalékkal. A politológus úgy véli, minél intenzívebb és impulzívabb egy olyan kérdés, probléma vitája,...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Jakab nyaka, sőt az egész feje jó helyen van, ahol kell lennie.
A közös megegyezés a lényege az összefogásnak, felesleges azzal kampányolniuk, hogy "a Gyurcsány".
Nessy
@durbincs: Vegyél már egy új szemüveget! A "legfrissebb hírek" helyett már megint az archívumot nyitottad nyitottad meg, és linkelted ide a több hónapos, okafogyott cikkeket! Ja, és töröld végre a listából legalább azt, aki elhunyt!
Nessy
@sgl: Azt hiszem, csak a nevét adja pár idiótának! Egyébként sem olvassák a cikkeket, amiket ide "szabnak".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.