A mérgezés nem jött össze: most következik az alvásmegvonás és megfelelő orvosi ellátás akadályozása?

Nem hagyják aludni, így akarják Putyin ellenfelét lassan megölni az Amnesty International szerint

Fotó: MTI/EPA/Babuskinszkij kerületi bíróság

Az Amnesty International szerint az orosz kormány terve az lehet, hogy

„lassan megölik Alekszej Navalnijt”

– írja a Reuters hírügynökségre hivatkozva a 24.hu.

A jogvédő szervezet véleménye, hogy a Vlagyimir Putyin által börtönbe zárt ellenzékit olyan körülmények között tartják, és olyan kínzásokat él át, aminek ez lehet az eredménye.

Navalnijt

nem hagyják aludni

és olyan orvossal sem tud találkozni, akiben megbízhat. Az állapota folyamatosan romlik, amióta egy börtöntáborba szállították.

Agnes Callamard, az Amnesty főtitkára azt mondta, hogy az orosz kormány direkt gyilkossági kísérlete nem sikerült a mérgezéssel, úgyhogy most más módszerhez folyamodtak.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/EPA/Babuskinszkij kerületi bíróság 

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Semmi kétségem nincs, hogy ezek a putyin-félék egyenlőek...-. a szellemi elődeik, a sztálini, brezsnyevi módszerekkel operáló kommunista gazemberek tanítványaival -...ott semmi nem változott, de hogy erre rájöjjünk??? - Orbán viszont oda jár új és új módszerek tanulmányozása céljából...mentora Putyin...amíg persze Mo. képes és hajlandó bennmaradni az EU-ban...utána ez a nevetsége bohóc, már semmit nem ér...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pokróc
@Szeparepa2: Neharagudj de én nem hiszem el hogy ennyire bárkinek is kellett volna a koponyája a polcra hogy ezért lapátot ragadjon 1 temetői éjszakában .
.
Pokróc
@Szeparepa2: Én azt mondom hagyjuk ezt a f ...ba .Bekérette a xolgálati fegyverét oszt csókolom . ezért kellett később eltüntetni a koponyát mert luk tátongott benne. Ennyi . Majdnem tuti vagyok benne ,mert úgy mint én nem ástam volna érte senki sem .
Pokróc
Oké vége . fogtündér létezik .:)
Nyírfa
A Kádár-éra vélt-valós biztonságában olyan távolinak tűntek az olyan rettenetek, mint a jelen Navalnij-esetei, hogy most sem akarok belegondolni az akkori KGB működésébe.
Pedig...
Hát, kérem számtalanszor az Életet, hogy segítsen ennek az embernek és ennek a népnek szabadulni, de szabad akarat van. Azért kérem, rendületlenül.
Nyírfa
@Szeparepa2: Gondolom, bennfentes voltál, így pontos információkkal rendelkezel Kádár mindennapjai felől. Én azért maradok a tisztelője, ugyanis, bár nyilvánvalóan szovjet-érdek volt, hogy legyen egy szocialista tábor - de rossz ízű ma: egy a tábor - , benne kirakatállamokkal, kerül, amibe kerül, de élhettünk volna úgy is mint a románok vagy a kelet-németek, a többi országról már nem is beszélve, de az, hogy rajtunk maradt a címke: vidám barakk, az Kádár János zseniális "sakk-tudásának" köszönhető.

Ja: és szeretem a krumplilevest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.