A mérgezés nem jött össze: most következik az alvásmegvonás és megfelelő orvosi ellátás akadályozása?

Nem hagyják aludni, így akarják Putyin ellenfelét lassan megölni az Amnesty International szerint

Fotó: MTI/EPA/Babuskinszkij kerületi bíróság

Az Amnesty International szerint az orosz kormány terve az lehet, hogy

„lassan megölik Alekszej Navalnijt”

– írja a Reuters hírügynökségre hivatkozva a 24.hu.

A jogvédő szervezet véleménye, hogy a Vlagyimir Putyin által börtönbe zárt ellenzékit olyan körülmények között tartják, és olyan kínzásokat él át, aminek ez lehet az eredménye.

Navalnijt

nem hagyják aludni

és olyan orvossal sem tud találkozni, akiben megbízhat. Az állapota folyamatosan romlik, amióta egy börtöntáborba szállították.

Agnes Callamard, az Amnesty főtitkára azt mondta, hogy az orosz kormány direkt gyilkossági kísérlete nem sikerült a mérgezéssel, úgyhogy most más módszerhez folyamodtak.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/EPA/Babuskinszkij kerületi bíróság 

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Semmi kétségem nincs, hogy ezek a putyin-félék egyenlőek...-. a szellemi elődeik, a sztálini, brezsnyevi módszerekkel operáló kommunista gazemberek tanítványaival -...ott semmi nem változott, de hogy erre rájöjjünk??? - Orbán viszont oda jár új és új módszerek tanulmányozása céljából...mentora Putyin...amíg persze Mo. képes és hajlandó bennmaradni az EU-ban...utána ez a nevetsége bohóc, már semmit nem ér...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Semmi kétségem nincs, hogy ezek a putyin-félék egyenlőek...-. a szellemi elődeik, a sztálini, brezsnyevi módszerekkel operáló kommunista gazemberek tanítványaival -...ott semmi nem változott, de hogy erre rájöjjünk??? - Orbán viszont oda jár új és új módszerek tanulmányozása céljából...mentora Putyin...amíg persze Mo. képes és hajlandó bennmaradni az EU-ban...utána ez a nevetsége bohóc, már semmit nem ér...
csipetke
Putyin egy gyáva szar alak. Könnyű a láncos kutyáival tönkretenni egy embert.Ha igazi tökös ember lenne, tisztességes választásban kiállna ellene. A fidesz is hasonlóan működik,bár itt még nem tolják ennyire durván,mert még nem merik.De ha hagyjuk,hogy tovább garázdálkodjanak,rövidesen meglesz itt is.Itt egyelőre lejárató hadjáratok vannak az ellenzék ellen,orbáné a mocsármédia,és egész trollhadsereg ügyködik a nagyobbnál nagyobb f@szságok kitalálásán
Pokróc
Kérdezem én mert én naon hüjje vagyok az Orosz politikához . Miért kellett viszasétálni az erdőbe amikor tudta hogy le fogják csukni és + próbálhatják kinyúvasztani ? Tudja a válszt valaki vagy tényleg hülye kérdés volt ez !?
Klubtag
@Pokróc: ...látszik, hogy soha nem érintett meg oly mélyen egy magasztos eszme, amiért érdemesnek tartottad volna akár életedet is adni...sebaj, még jó hogy vannak helyetted mások...
Pokróc
@Szeparepa2: Na ja . A ruszkik világkülöncök mióta ismerik őket . Itt voltak 46 évig . Én nagyon nem vagyok kiváncsi rájuk
pontosan 138 évig mert mint tudjuk a Magyar 3X ...Xóval még mindig nem értem ki miért hajlandó magát kinyíratni a nyilvánvaló semmiért . Nekem ez magas ! Mit akarnak ? Mire xámítanak ? Nézd + a történelmet ,bármi volt semmi nem volt n jó nekik .
Pokróc
@Szeparepa2: Ja értem már .Navalnyij a középkori divatot szereti visszaélni . . Értem .Oké ! Nincs vele gondom .Tegye .
Pokróc
@Szeparepa2: Nem tudom mi az a barbi rajzfilm sosem láttam :(
Pokróc
@Szeparepa2: Ha nem tévedek a V Putyin nem Biden , Obama sem Trump . Valami más .Nagyon más . KapÍsi ?
Pokróc
Épp a múlt héten fenyegette+ az egész Nátó katonai szövetséget ha bele mer szólni az Ukrán -Orosz krím ügybe sok jóra ne számítsunk . Mit xólx ? Bátor csávó .@Szeparepa2:
Pokróc
@Szeparepa2: nebakki ! Akkor két különböző Oroszországot nézünk . Ott most még a nagy többség elégedett a sorsával ha jól tudom . Persze 1 re többen nem .
Pokróc
@Szeparepa2: Kádár fejét tudod miért lopták el a parcellából ?Mert 1 golyó volt benne kisbarátom . Vagy magának lötte be a végén vagy mások küldték bele. mégis kik tudnának 1 jól őrzött temetőben 1 jó lörzött parcellában éjjel órákig ásni és lenyúlni egy koponyát csak úgy merő hobbiból .Tudod a hülyék a másik oldalon vannak .
Pokróc
@Szeparepa2: +a nagy faxt ,tévedés ! Az a hasonló mint a 39 -45 ös jól ismert propaganda minta amit a fidesz csinál már 10 éve .Xeva csókolom ! Nézzé xépen körül mi folyik !!! Azt próbáld értelmezni ha sikerül . Igen a közelmúlt történelmét ismerni kéne .Fogalmad nincs róla . Xar ügy ,nem az én bajom !!!
Pokróc
@Szeparepa2: Neharagudj de én nem hiszem el hogy ennyire bárkinek is kellett volna a koponyája a polcra hogy ezért lapátot ragadjon 1 temetői éjszakában .
.
Pokróc
@Szeparepa2: Én azt mondom hagyjuk ezt a f ...ba .Bekérette a xolgálati fegyverét oszt csókolom . ezért kellett később eltüntetni a koponyát mert luk tátongott benne. Ennyi . Majdnem tuti vagyok benne ,mert úgy mint én nem ástam volna érte senki sem .
Nyírfa
A Kádár-éra vélt-valós biztonságában olyan távolinak tűntek az olyan rettenetek, mint a jelen Navalnij-esetei, hogy most sem akarok belegondolni az akkori KGB működésébe.
Pedig...
Hát, kérem számtalanszor az Életet, hogy segítsen ennek az embernek és ennek a népnek szabadulni, de szabad akarat van. Azért kérem, rendületlenül.
Nyírfa
@Szeparepa2: Gondolom, bennfentes voltál, így pontos információkkal rendelkezel Kádár mindennapjai felől. Én azért maradok a tisztelője, ugyanis, bár nyilvánvalóan szovjet-érdek volt, hogy legyen egy szocialista tábor - de rossz ízű ma: egy a tábor - , benne kirakatállamokkal, kerül, amibe kerül, de élhettünk volna úgy is mint a románok vagy a kelet-németek, a többi országról már nem is beszélve, de az, hogy rajtunk maradt a címke: vidám barakk, az Kádár János zseniális "sakk-tudásának" köszönhető.

Ja: és szeretem a krumplilevest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.