Ha eddig akadtak olyanok, akik hitték, hogy 2022-ben tényleg Gyurcsány Ferenc nélkül ragadná meg a hatalmat az ellenzék, azoknak Gréczy Zsolt megüzente: Gyurcsány „ott fog ülni a győztesek asztalánál”. Karácsony Gergely főpolgármesterré választásának pillanatában egy ország számára válhatott világossá, hogy a szocialista múlt politikai élőhalottjai nem tűntek el. Hanem csak a hatalomtól távoli vackaikban várták mozdulatlanul a közéleti klíma számukra kedvezőbbre fordulását. A 2019-es önkormányzati választás éjszakáján aztán a holtak serege egyszerre mozdult meg, megérezve a langyosan hullámzó szélben a megszerezhető konc szagát. Így vált Gyurcsány egykori jobbkeze, Gál J. Zoltán Karácsony stratégiai főtanácsadójává. Így kapott a Gyurcsány-kormányok mindenes minisztere, Draskovics Tibor igazgatósági elnöki pozíciót a BKK-nál. És így jutott a főpolgármester népes tanácsadói testületében egy szék a gyurcsányista Kálmán Olgának is.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Mi vandöngöltagyú durbancs kimenő van diliházban :?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
voltmárjobbis
@durbincs: ma 16:37

Ja, neked nincsi iq-t . Csak orrbáni Iq.d van, Agymosott, határon túli, az én pénzemből élő szarházi.
simmering73
@durbincs: Rejszfürer orbán meg megy a Csillagba.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.@durbincs:
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.