Kivizsgáltatta magát Sváby András miután megkapta a Sinopharm-vakcina mindkét adagját. A tévés nem csak arra volt kíváncsi, hogy termelődött-e ellenanyag a vérében, hanem arra is, hogy kifejlődött-e benne sejtes védekezés az eredeti kínai vírussal és az Európában legelterjedtebb, brit mutációval szemben. Az oltóanyagok hatékonyságát Szerbiában is megmérték, ott is megnyugtatóak az eredmények. Kivizsgáltatta magát Sváby […]

(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Sváby saját immunitását ellenőrizte le, nem pedig a kínai vakcina hatásfokát, amit a gyártójának már rég meg kellett volna tenni, ha hinnének saját termékükben, de úgy látszik ők nem merik vállalni a megmérettetést. A prostisrácoknak akkor lehetne nagy pofájuk, ha az egész bagázs azzal oltatná be magát, de erről szó sincs, csak szeretnének ujjat húzni az ellenzékkel, hát tegyék meg! Pl. az ellenzék háborog a 25 ezer halott miatt, hát bizonyítsa be a prostisrácok, hogy ez nem is olyan sok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@home office: mert magánál @voltmárjobbis:?
durbincs
@Eladott Ország: aki @home office: hogy ki mit választ ? maga a piruláit , de ezt tudtuk má ? nem ?
durbincs
@csak húgy...: mert maguknál + még lent- Denevér-guanoval oltanak análisan ? itt meg má nyitnak ? azt @gina: -t vizeli ?
durbincs
@ittott: magánál már @voltmárjobbis: ?
durbincs
@Aki Én: aki @kereső: Mert 2 hülye 1 pár ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.