Az amerikai elnök Szlovákiába illetve Brüsszelbe is ellátogathat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Nana, hogy Biden nem veszi loszarba se ezt a diktatort, hiszen Idi amin dadahoz se menne el, meg erdoganhoz sem. Akkor miert jonne a sokkal kisebb sulyu, amde gyokernek eleg proszto diktatorhoz? Hogy ezzel legalizalja a letet, hogy "lam, meg az USA vilaghatalom elnoke is ellatogat Magyarorszagra, orbanhoz"
En azert emlekszem arra, hogy Tony Blair miniszterelnok szemelyesen latogatta meg Gyurcsanyt az o miniszterelnoksege alatt, es hat azert Nagy-Britannia megiscsak joval tobb, mint 2 milliard lakosu birodalmat jelent...Es akkoriban meg egy remenyteljes unios partnert is...
Persze, lukasenka meglatogatja a kedves vezetot a bugyuta tinedzser fiaval, akit minden nagyon erzekeny targyalasra is magaval cipelt, hadd tanuljon az a gyerek, hogy megyen a vilag sora ma'n igy a diktatorok kozott...
simmering73
Na csak töröljék ki a csipát a szemükből az illiburnyákok. Lesz itt majd köpködés.
kokopelli
@karma1: ...és nem felejtette el,hogy a magyar törpe anno a Trampli-val akart barátkozni?! (;-))
folt
Orbánnal kezet fogni?
Szarba nem nyúlunk!
karma1
@kokopelli: Hat szegeny Biden idonkent egy picit kihagy agyilag, de nagyon is tisztaban van azzal, hogy megis ki az a trump-imado orban! Kiuvancsi vagyok, hogy most vajon elfogadja-e a ket "bator" a kijevi meghivast? (orbant meg adert meghivtak a 30. evfordulos unnepre - hat nagyon kivancsi vagyok, mekkora lesz a szajuk az oroszlan barlangjaban? Na dehat ok valasztottak maguknak a keletet - lassuk, hogy veszik az akadalyokat? )
kokopelli
@karma1: amióta Clevelandban és Columbi-ban (S.Carolina) "kihaltak" a rokonaim,azóta nem kapom a híreket
odaátról,és nem is jönnek át a nagy vizen! (:-()

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.