Gyurcsány Ferenc böszmesége fenyegeti az amerikai államgazdaságot a New York Times szerint. Az amerikai napilap az őszödi beszéd alapján vezeti le az államadósság alakulását. A legrosszabb esetben az USA oda jut, ahol Magyarország most tart - írja a lap publicistája.

Forrás: zoom.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@nanena: alvás előtt a gyereknek: ha rossz leszel, a böszme mesél neked ma este.
NavracsicsTibor
"Klára, ez történelmi beszéd lesz!" - saját maga szerint egyszer így fordult egy beszéde elmondása előtt feleségéhez Gyurcsány Ferenc. Látom a parlamentben, minden beszédét történelminek gondolja. Ugyanakkor csak egy vált - az sem híressé, hanem - hírhedté, az őszödi. Íme, most már nemzetközileg is.
cadmagician
értem én, hogy szar, de valaki akkor mondja már meg hogy kell csinálni. annyi pénzé senki nem tudja megmondani, amit ott kapnak? hihetetlen
cadmagician
@NavracsicsTibor: a lári fári tetszik a legjobban. miaz hogy, nagyon is.
Hoppare
@NavracsicsTibor: Húdejó. Már már cikinek érzem, hogy ha megkérdezik külföldiek, hogy hol élek... tök jó. :) De hát.. " El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni! "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.