„A kétszínű momentumos politikus az EP-ben és minden fórumon arról beszél, hogy az uniós pénz nem a kormányé, hanem az embereké. Cseh Katalin ember, tehát az uniós pénzt zsebre tette” – értékelte a botrányt Deutsch Tamás. A Bennfentes.net hírportál nyilvánosságra hozta az euró­pai uniós pályázatoknak azt a listáját, amelyből kiderült, Cseh Katalinnak, a Momentum európai parlamenti képviselőjének a nyomdaipari cége, illetve a politikushoz köthető üzleti kör csaknem ötmilliárd forint pályázati pénzt nyert. Ebből a korábban a momentumos politikus által tulajdo­nolt Pannonia Nyomda Kft. 285 millió forintot kapott. Cseh a közösségi médiában azt állította, lejárató akcióról van szó. „Összeadták az ugyanabba az ipari parkba bejegyzett összes cég által elnyert uniós támogatást, ahol az a nyomda is működik, amit egykor édesapám vezetett” – magyarázkodott. Csakhogy a baráti cégek fióktelepei épp oda vándoroltak, ahol Cseh Katalinék cége is működött, Vácra és Szirákra. A Pesti...

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: 13 év! :D
Ez mindent elmond! Látom, ahogy orbán melegen ajánlja a dékánnak hogy állítsa ki azt a diplomát, különben repül.:)
Nem véletlenül nevezte el a köznyelv tompikának. Bár, nem kedves hülye.
fűre lépni szabad
Törvényesen elnyert EU-s pénzt, amit a kijelölt célra használt fel - a fideszes bűnszervezetben működő tolvajbandával szemben.

Eljön az idő, amikor a fideszes politikusokat üldözni kell és meg kell verni.
Listázz, aztán verd meg az összeset - csúnyán !!!
Enyém Orbán Viktor... Orbán Viktort én verem agyon!
fűre lépni szabad
Mondjuk, én nem szoktam verekedni, mert az fárasztó.
Kinyomom a szemed, aztán eltörőm a torkod.
(bocsánat, ezt a zöldsapkásoktól tanultam - de rényleg)
Néro
Hááát nem is tom' . Lehet benne valami ebben az év lebukásban hiszen az a-Lapos alkotója nem lebukfencezett hanem lemászott az ereszen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok