Cseh Katalinék cége tehát úgy jutott 285 millió forint uniós forráshoz, hogy a momentumos politikus nemrég még a Magyarországnak járó EU-támogatások felfüggesztéséért lobbizott. A csütörtöki és a pénteki napok legújabb fejleménye volt, hogy ülönösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek az ügyben, majd a a Gazdasági Versenyhivatal is ellkezdte vizsgálni a cégügyet. Most újabb videóval jelentkezett a témát kirobbantó bennfentes.net. Ebben a már korábban megismert Anonymus-álarcos alak arról beszél, hogy a pályázati anyagokban további leleplező részletek vannak elrejtve Cseh Katalinról, azaz az ügynek még nincs vége. Azt is hozzátette, volt már olyan médium, amelyik majdnem rájött, miért is „kétszínű” a momentumos politikus.

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
Helyes, vizsgálják ki! Ha valóban lenyúlta a pénzt, büntetést érdemel.
De, ha ok nélkül megrágalmazták, akkor az Anonimust és társai ellen kell bűntető eljárást lefolytatni.
Rend a lelke mindennek!
Mirabilis
@durbincs: tegnap 22:12
te idióta fasz ! Látsz itt bármilyen hozzászólást Mirabilis néven? Nem? Akkor kinek írogatsz te hülye fideszes fasz? Ennyire kevés vagy? Jó a pénzem, amúgy ugye?
Látom működik az automata hozzászólás, mint orbán konzultációs szarságánál is:
Egy lelkes hazafi azonban most lerántotta a leplet Orbánék konzultációjáról. A férfi az interneten közvetítette, hogy mennyire egyszerű meghekkelni a kormány online konzultációs oldalát. Tizenkét óra alatt 3100 kitöltés produkált a kormány konzultációs oldalán a videó látható algoritmus. Ez is mutatja, hogy mennyire komolyan vehetetlen Orbán terelése.
ezalenyeg.hu/kozugy/lelepleztek-orban-kamukonzultaciojat-feljelentest-kaptak-jutalmul-81037?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=81037
Szégyen a propellerre
nezelodo
@durbincs: Ide figyelj te kocsisori k. szökevény! Nem szóltam a förmedvényedhez hozzá, akkor minek irtogatod ide nekem címezve az ismert saját, tulajdonságaidat? Ja hogy ezt a finom "keresztényi modort" díjazza és megfizeti a beteglelkű vezéred? Tudom, nem kell sulykolni, hogy milyen tulajdonságai vannak.
durbincs
@nezelodo: Bezzeg- Tahó Mert maga itt a legélessebb kőbunkó ? agyi 0-la ? Azzal a meg-örökölt 25IQ-25IQ-val ? azért becsápolhatna @tudode: bányatársa ? színes vidóritó-piruláiból pár marokkal ?
durbincs
@namihami: csak ugy mint maga ? aki bánya esze 2 elemivel ? 50IQ-val ? s csak maroknyi ésszel ?
durbincs
@Emmersson71: Mert maga csak a ló szerszámát kívánja ? Bezzeg - Tahó ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.