Talibán üzenete a világnak! Az elmúlt 40 évben a béke megteremtéséért küzdöttünk Afganisztánban. Legyőztük az ateista kommunistákat és a cionista nyugati erőket, és felszabadítottuk hazánkat. Meghívunk minden afgánt, hogy vegyen részt Iszlám Emirátusunkban, és ígérjük, hogy mi népünk javításáért dolgozunk. Kiemelt céljaink a béke megteremtése Afganisztán minden régiójában, és a jog tisztességének biztosítása. Megbüntetjük azokat, akik rosszat tettek, és megbocsátunk azoknak, akik harcoltak ellenünk, de most alávetették magukat. Allah a legkegyesebb, és csak hálát adhatunk Allahnak a győzelemért. Az iszlámot fenntartjuk Afganisztánban. Csak néhány mondanivalónk van a világnak. Ha békét szeretne velünk, fejezze be gyűlöletét Afganisztán kormánya iránt és ismerje el uralmunkat. Ennek a földnek az uralkodói vagyunk Allah által, és bármennyire is igyekeztél, soha nem győztél le minket. A világ népei, különösen a palesztinok számára reméljük, hogy az emberiség szuperképességei felett...

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Ezt az üzenetet a megjelenése után azonnal cenzúrázták a netről, de egyesek még letudták menteni a twitterről:
"Talibán üzenete a világnak! Az elmúlt 40 évben a béke megteremtéséért küzdöttünk Afganisztánban. Legyőztük az ateista kommunistákat és a cionista nyugati erőket, és felszabadítottuk hazánkat. Meghívunk minden afgánt, hogy vegyen részt Iszlám Emirátusunkban, és ígérjük, hogy mi népünk javításáért dolgozunk. Kiemelt céljaink a béke megteremtése Afganisztán minden régiójában, és a jog tisztességének biztosítása. Megbüntetjük azokat, akik rosszat tettek, és megbocsátunk azoknak, akik harcoltak ellenünk, de most alávetették magukat. Allah a legkegyesebb, és csak hálát adhatunk Allahnak a győzelemért. Az iszlámot fenntartjuk Afganisztánban. Csak néhány mondanivalónk van a világnak. Ha békét szeretne velünk, fejezze be gyűlöletét Afganisztán kormánya iránt és ismerje el uralmunkat. Ennek a földnek az uralkodói vagyunk Allah által, és bármennyire is igyekeztél, soha nem győztél le minket.

A világ népei, különösen a palesztinok számára reméljük, hogy az emberiség szuperképességei felett elért győzelmünk inspirálni fog benneteket, mivel Allahba vetett hitünk mindenki számára megerősítést nyert. Hogyan tagadhatod meg Allahot és akaratát, amikor ilyen nagy győzelmet aratott a hívőknek? Egy olyan világról álmodunk, amelyben béke van mindenki között és kérjük a világ kormányait, hogy ismerjék el kormányunkat. Üzenetünk egyszerű az amerikai népnek és a velünk harcoló nyugati hatalmak embereinek, akikről tudjuk, hogy bánják ezt a vereséget, egyszerű: nincs bennünk gyűlölet. Az Ön kormánya, amelyet cionisták és ateisták irányítanak, akik itt szeretnék terjeszteni iszlámellenes nézeteiket, ellenségeink voltak, de nem ti. Imádkozni fogunk azért a napért, amikor megszabadultok a szorításuktól és béke lesz ezen a bolygón. Egy napon, a jövőben reméljük, hogy az egész világ látni fogja az iszlám igazságát. Allah a legkegyelmesebb.

Mullah Abdul Ghani Baradar
fűre lépni szabad
Nem győztetek ti le senkit - vérbuta iszlamisták (Allah nevű isten nem lÉtezik, Mohamed meg csak egy kecskebaszó PRIMITÍV állat volt...
Ja, és egy meteorkövet imádtok, egy meteorkőrt tapossátok halálra egymást évente...
ANNYIRA BUTÁK VAGYTOK, TI VLLÁSI FANATIKUSOK !!!

NEM NYERTETEK GECI ISZLAMISTÁK ( VALÓJÁBAN EZ AZ IGAZI ARCA ZA ISZLÁMNAK)
Egyszerűen elege lett belőletek a világnak, ti állatok!

Ezek után úgy kell kezelni ezeket, mint Észak-Koreát.

Én szóltam időben !!!
fűre lépni szabad
Adjátok nekem a nukleáris indítási kulcsot, és a földel teszem egyenlővé, ami a földel egyenlő!
Én megteszem, amihez nektek nincs bátorságotok - a világ érdekében !!!

Ha hagyjátok a tálibokat és ki is egyeztek velük, a világnak annyi - ti vérhülye politikusok!

Elárasztják a világot kábítószerrel, őrülettel és terrorizmussal - a terror bolygó már nem csak egy filmcím lesz - faszparaszt !!!
kereső
"Imádkozni fogunk azért a napért, amikor megszabadultok a szorításuktól és béke lesz ezen a bolygón. Egy napon, a jövőben reméljük, hogy az egész világ látni fogja az iszlám igazságát. Allah a legkegyelmesebb."- ez azért egy nem sok jóval kecsegtető "igéret" a nyugati civilizáció számára. Még hogy "szabadságharcosok"!
Málna
@peterkelemen: Hol a forrás? Mert amit itt megadtál, az nem az.
Nyírfa
@kereső: Az általad idézett részben dobják le a béke-álarcot. Világos üzenet, nevezhetném egyelőre fegyveres harc nélküli hadüzenetnek is. Szerintem egyesíteni akarják az iszlám népeket, hogy birodalomként vehessék fel a harcot az ateista , cionista hatalmak ellen.

A büntetésről pedig nem mondtak le, csak azok mentesülnek, akik behódolnak nekik.

Erre az üzenetre Afganisztán teljes negligálása lenne az adekvát válasz.
fűre lépni szabad
Az én üzenetem a táloboknak - a neheze csak most jön !!!

Egyedül odamegyek és kiírtalak titeket, ti muszlim gecik!

Nem hiszed?
Leszarom, hogy mit hiszel rosszul!

Küldj engem Afganisztánba, és kiírtok mindenkit - Afganisztánban.
(kell légitámogatás, meg drónok - ezek kellenek, hogy mindenkit kiirtsak Afganisztánban)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.