A nemzetbiztonsági tanács adatai szerint az emlékeztető, harmadik oltással vakcinázottak magas szinten termelnek antitesteket a SARS-CoV-2 koronavírus delta változata ellen, és ez jelentősen javítja az oltottak védettségét – számol be róla a Napidoktor.

Hatékony a harmadik oltás – megvannak az izraeli eredmények
Kép:Pixabay

Az egészségügyi minisztérium honlapja szerint eddig 1 201 254 izraeli vette fel a harmadik oltást, a lakosság csaknem 13 százaléka.

A minisztérium szerint a mellékhatások enyhék és a korábbihoz hasonlóak, és az adatok alapján azt javasolják a harmadik oltásra jogosult 50 évnél idősebbeknek, hogy haladéktalanul látogassanak el a számos városban éjszaka is működő oltópontokra.

Az egészségügyi minisztérium szaktanácsadó testülete csütörtök este dönt a harmadik dózis korhatárának csökkentéséről, várhatóan 40 éves kortól lehet majd kérni az emlékeztető oltást.

Pillanatnyilag nagyon szép adatokat látunk a megerősítő adag hatékonyságáról. Jelentős a különbség az idősebb lakosság körében azok között, akik megkapták a harmadik adagot, és azok között, akik nem

– nyilatkozott Tal Bros, a grémium egyik tagja a 103-as kereskedelmi rádiónak csütörtökön.

105 koronavírusos halálesetből 103 ember nem oltatta be magát. Ebben a kérdésben nincs helye ellenvéleménynek, nem fogadom el a másféle vélekedést

– mondta szerda esti sajtótájékoztatóján Naftali Bennett miniszterelnök, és ismét oltakozásra szólította fel az izraelieket a hatalmas anyagi áldozatokat követelő országos zárlat elkerülése érdekében.

Forrás: Napidoktor.hu 
Címlapkép: Pixabay

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@peterkelemen: @Gazella: Mi van konteósok, témát kaptatok? Gazella Gizella, amiket te be szoktál linkelni azok mind konteós marhaságok, csak annyira sötét és buta vagy hogy észre sem veszed. Azt gondolod magadról okos vagy, pedig csak egy kripli, ahogy Pálinkás virológus professzor úr mondta azokra, akik beoltották már magukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@Peller Anikó: Veled együtt vagyok buta.. Jobb ha kussolsz
Gazella
@division: Dugulj el marha!!! Nézd meg, hányan élnek népösszességben a földön! Nézd meg hány ebből a fertőzött??
ÉS végül hány ember halt meg összeségében!!! Igen ostoba vagy.
Egy gond van veled, nem se virológus, se orvos professzor bár ez kurva nagy szerencse a népre nézve...
division
@Gazella: Igazad van, csak éppen két rokonom is immunológus, mikrobiológus, plusz a tüdőrákkutatás vezetője sógornőm. Te hol vagy hozzájuk képest? A béka segge alatt. Megint belököd a szokásos konteós videódat, légyszi a Pálinkás professzornak küldözgesd, mert ő vevő az ilyesmire. Igen, orvosok azok is ott a videóban, csak éppen ortopédusok, háziorvosok. Valami hitelesebbel kéne előállnod te szerencsétlen.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Az jó! Akkor a vírus sem támad meg, legfeljebb csak úgy érzed ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.