felvételen egy nemzetközi videó-konferencia részlete látható. A maszkos férfi angolul felszólítja Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy Öné a terep!” Mivel nem érkezett reakció a férfi megkérdezte, hogy Karácsony ott tartózkodik-e a gépnél. Ezt a kérdést is hosszú csend követte. Karácsony úr, kérem, megtudná nyomni azt a gombot, amivel elfogadja a felkérést a beszédre? – érkezett a kérdés. Miután megjelent a főpolgármester kameraképe üdvözölte a jelenlévőket, természetesen magyarul! Üdvözlök mindenkit! Nagy megtiszteltetés nekem, hogy itt lehetek!” – mondta Karácsony Gergely. Bohár Dániel a videóhoz a következőket fűzte: Tényleg ő a megfelelő ember Budapest élén (és miniszterelnök-jelöltként), amikor még eg

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Ideböfögött dr nyalom a tököd viktor nevü durbincs álnéven írogató fityma huszár.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Ideböfögött dr nyalom a tököd viktor nevü durbincs álnéven írogató fityma huszár.
nezelodo
Annyira műszaki analfabéta, a Karácsony, hogy legalább SMS- tud küldeni, nem úgy mint a vezér, és talán nem dadog annyira mint Orbán, amikor bekerült a politikába. Nehéz dolga lehetett a logopédusának, mire lefaragta a sok felesleges szótagot, mert hogy is nézne ki ha dadogva hazudna a képünkbe ez a bérből és átlagos fizetésből élő kisember.
Azt nem tudom, hogy árvíz esetén visszamenne az ár a mederbe, ha kimenne a gátra, ha nem két ballábas gumicsizmát húzna, Orbán módra. Azt sem tudom, hogy ha bekerülne a nagypolitikába, ebédszünetben elszaladna-e a csapatával a parlamentből, a közeli templomba imádkozni, a "véletlenül" ott forgató párttévéje kedvéért, papírról felolvasva a Miatyánkot.
colibri
Miért nem a volt honvédelmi minisztert fikázzák, aki képes volt lezárt távcsővel kémlelni a távolt, vagy mondhatnám a törpe vezért, aki bekapcsolt mikrofonban tudatta,a nagyérdeművel, hogy mennyire nem szereti a pocakos tábornokokat... (őőő...)
A saját portán illene előbb takarítani 888, mielőtt a bagoly modja a verébre, hogy nagyfejű!!
percsi
Ha nem tudna magyarul beszélni megérteném a felháborodást, de így nem értem mi a gond.
Az ország irányításához magyar nyelvtudás kell, az meg meg van.
Ő viszont tud cetli nélkül, folyamatosan beszélni, van magán véleménye, és ha kérdezik, válaszolni is tud rá. Válaszolni, nem mellé beszélni!
nezelodo
@durbincs: Hmmmm... Ez az értelmes válaszod? Én is mocskoljalak? Nem, megteszed azt te magad is, és minősíted a megbízóidat is, hogy még rád is szükség van a "hatalmas sikerek" megvédéséhez. Vagy citáljam azt a világraszóló sikert, amit a harminc-ezer halott bizonyít, plusz a korházkiürítések áldozatai? Rajtuk még a tizenhat-ezer kamu lélegeztető gép sem segített, amelyek megvásárlásában csak a korrupció a valódi!!
nezelodo
@durbincs: @durbincs: Ne bámuld a tükörben a rusnya képedet, akkor megszabadulsz attól a látványtól amit leírtál.
CsipkeRózsa
Egy nemzetközi konferencián minden résztvevő anyanyelvén tolmácsok fordítanak, gondolom, Karácsonynak csak a magyar nyelvre kell figyelnie.

Az is lehet, hogy a 888 hazudik, szokás szerint.
fergeteg
BUTAPESTIEKNEK már tele van a tökük vele.
vacsi
Karigerinek nem az a baja, hogy angolul nem tud...
CsipkeRózsa
@durbincs: A "bányakecóban" teljes a sötétség, honnan látod, hogy "mozgásképtelen torzszülött" lennék?
CsipkeRózsa
@durbincs: 14:25.-nél nem lájkoltad magad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.