Olyan radikálisként ismert oltásellenes mozgalmaknál és csoportoknál tartottak rendőrségi razziákat Olaszországban, akik fegyveres akciókat terveztek a kormányfő, Mario Draghi ellen, írja az MTI. A hatósági ellenőrzés tizenhat olasz várost érintett, ahol tizenhét lakást vizsgáltak át. A hatóságok hónapok óta ellenőrizték az interneten szervezkedő oltásellenes csoportokat, melyek tagjai a nemrég betiltott, Elég a Diktatúrából nevű üzenetfelületen találkoztak egymással.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
helyes...itt az ideje eltakarítani a covid nácikat...
Nyírfa
Azt hiszem, itt a szélsőségesen van a hangsúly. A rendzavarók mindig találnak maguknak ürügyet , sokszor féligazságokat felhasználva fújják meg a harci kürtöt.
A tömegközlekedésben előírni a védettségi igazolványt, szerintem abszurdum, ha azt akarja egy államvezetés, hogy legyen, aki dolgozni jár - ellenőrizhetetlen is. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy nap mint nap ennyi ember egy rakáson abszolút gócforrás, tehát ésszerű, kivitelezhető megoldást kell találni.
Lehetséges út a járművek légterének naponta többször is történő fertőtlenítése, a járatok sűrítése, paralel az utazóközönség létszámának korlátozása a közlekedési eszközökön. Hangosbemondókon keresztül hívnám fel az emberek figyelmét a maszkok használatára, a távolságtartásra, hogy viseljenek kesztyűt, és nagyon figyeljenek oda mind önmaguk, mind a mindenkori környezetük tisztántartására.
Bármit is teszünk, felvesszük az oltást, vagy bármi módon védekezünk, ne felejtsük el, hogy tüzet oltunk, és hogy ne keletkezzenek újabb tűzfészkek, ahhoz gyökeres szemléletmódbeli változások szükségesek az életünk minden szegmensében.
division
@Pálinkás Pál: Inkább azokat akik a te szintedet képviselik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.