Egy, az Il Giornale című olasz napilap hétfői számában megjelent híradás arról számolt be, hogy a kommunikációs iránymutatás egyebek mellett a "karácsonyi időszak" helyett az "ünnepi időszak" kifejezés használatát, valamint a hagyományos európai keresztény nevek tiltását javasolja a nem keresztény emberek érzékenységének tiszteletben tartása érdekében. Az új irányelvek nevek említése esetén például a Mária helyett a Malikát javasolta. Antonio Tajani az uniós parlament volt elnöke, az olasz jobboldali Hajrá, Olaszország! párt politikusa hétfőn bejelentette, hogy interpellációban vár választ az Európai Bizottságtól arra a kérdésre, hogy vajon az új brüsszeli kommunikációs iránymutatás tiszteletben tartja-e a gondolati és véleménynyilvánítási szabadságot. Helena Dalli keddi közleményében rámutatott: kezdeményezésének lényege az volt, hogy bemutassa az európai kultúra sokszínűségét, és azt, hogy "a bizottság befogadó minden társadalmi réteg és meggyőződés iránt". Dalli úgy...

(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Rockxy:@Horizont: @kissé felnőttem: persze maguk a messzi oláh bánya mélyén ? csak tovább töcskölik a csilléket ?
durbincs
@nemkati: maga meg inkább ettöl tanulhatna ,50IQ-s pupos szerencsétlen ?
durbincs
@Eladott Ország: 50iq-s irástudatlan ? maga szedi rendesen a piruláit ? csilletöcskölő ? mint ez az ávos @RonaGyuri: ? vagy @Lepényleső: aki @csak húgy...: ? a nyomikról @simmering73: @bakcsubakka: @simmering73: ne is beszéljünk ?
durbincs
@Eladott Ország: 50iq-s irástudatlan ? maga szedi rendesen a piruláit ? csilletöcskölő ? mint ez az ávos @RonaGyuri: ? vagy @Lepényleső: aki @csak húgy...: ? a nyomikról @simmering73: @bakcsubakka: @simmering73: ne is beszéljünk ? és itt van + ez a @namihami: + @Gauntlet: az északi oláh tárna nagyjai ?
durbincs
@kula: @kula: de maga csak 1 rakas szxr ? mint @kissé felnőttem: +az idétlen @Sámannus: ?
durbincs
@csak húgy...: erre maga bevizelt ? @Sámannus: komájával ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.