A szombat reggel súlyos sokkal indult az egyébként is rendkívül nehéz helyzetben lévő kijevi lakosság számára. Országuk, fővárosuk támadás alatt van és az orosz nehézfegyverek lakóépületekre is lőnek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Eddig a magyar kormány elég szűkszavúan, félszájjal nyilatkozott az orosz-ukrán háború kapcsán, de most végre világos álláspontra helyezkedett a hamarosan távozó fideszes államelnök, aki kivételesen ma nem pecázott, hanem a bukaresti kilencek államfői megbeszélésén volt jelent Varsóban. Nem kevesebb történt, mint ez: Áder János konkrétan elítélte az orosz támadást. Persze ez csak egy nyilatkozat, ki tudja, hogy a háttérben milyen diplomáciai tárgyalások folynak, de legalább ez egy méltányolható beszéd. Ez nyilván nem teszi semmissé, hogy az Orbán-kormány az utóbbi években folyamatosan azon dolgozott, hogy növelje az orosz befolyást Magyarországon és az Európai Unióban."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.