Miután megérkezett a béketárgyalásra az orosz és az ukrán delegáció is hétfő délelőtt, Vlagyimir Megyinszkij, az orosz delegáció vezetője az MTI tudósítása szerint elmondta: készen állnak az ukrán féllel mindaddig tárgyalni, ameddig sikerül megállapodásra jutni.

Behúzták a féket az oroszok? – Addig akarnak tárgyalni, amíg meg nem állapodnak az ukránokkal

Fotó: MTI/AP/Visar Kryeziu

Mint a 24.hu idézi Megyinszkijt

a konfliktus minden órával csak húzódik, ukrán civilek és katonák halnak meg. Megállapodásra akarunk jutni, de az egyezségnek mindkét fél érdekét kell szolgálnia.

Ukrajna azonnali tűzszünetet és az orosz csapatok visszavonását követeli, írja a CNN. Mindezt az ukrán elnöki hivatal jelentette be, miután az ország küldöttsége megérkezett a fehérorosz-ukrán határra a béketárgyalásra Oroszországgal.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/AP/Visar Kryeziu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Ruszkik haza!
Ez egy örökérvényű felszólítás...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Ruszkik haza!
Ez egy örökérvényű felszólítás...
Néro
Hááá nem ide jönnek trágyálni ? Papagáj Pitike pedig hogy dolgozott rajta ! Pedig jöhetnének mivel már nem vagyunk az EU tagja hiszen fegyvereket az EU szállít Ukrajnába.
(A fából vaskarika meg igen is létezik ! )
relatív
Az oroszok eddig IS - mindig (!) - tárgyalni akartak, amit az ukránok bojkottáltak, aminszki egyezmény erről szól !

Ha a tárgyalásnak valaki előfeltételt szab - mint most IS az ukránok - az nem tárgyalni akar, csak az időt húzni, ami jelen esetben nem biztos, hogy jó ómen
!
Pálinkás Pál
nos...a NATO küldi a modern fegyverzetet...cumi lesz putyinnak..az ukrán fanatikus népség,és amit sztálin tett velük,azért mindig gyűlölni fogják a ruszkikat..
Yoda69
Hat elegge messze vannak egymastol a kovetelesek.
Az oroszok az ukran hadsereg azonnali leszereleset, es a kormany tavozasat akarja, az Ukranok az oroszok tavozasat az orszagbol. Ez tuz es viz. Itt nemigen lesz megallapodas.
Nyírfa
@Yoda69: 12.32

Megáll az ész! Egy idegen országban akarják megszabni, hogy milyen kormány legyen!
Putyin, te nagyon hülye, dugulj már el végre, örökre!
kissé felnőttem
@Pálinkás Pál: hát igen 7 millió halott 1933-39 ig éheztették unkajnát.
kissé felnőttem
@relatív: te szó nélkül szoktad rabigába hajtani a fejedet vagy úgy mint a tyúk baromfi udvarban? futok még két kört nehogy ku ... nak nézzen a kakas?
relatív
@kissé felnőttem: Nem én ahelyett a történelmet forgatom, és ezért nem megyek bele egy politikai csapdába.

Sőt a direkt súlykolt, sokskat félrevezető mézes-mázos törekvéseket IS ennek alapján nagy biztonsággal - amennyire az ismeretek elérhetőek - kikerülöm,mely buktatók sok ismerethiányos embert egy politikai csapdába vezetik, akár saját érdeke ellenében IS !
Lepényleső
Behúzták volna a féket,- hát nem most szabadult el velük kocsi,ló?
Németh István
Az agresszor moslék bandát a hazugságaik tömkelegének azonnali leállítása mellett arra kell kényszeríteni, hogy mindennemű provokációt azonnal szüntessen be!
Az agresszorok >> usa.-nato-Eu.vezetés (német-francia-brit vonal)
Németh István
Az agresszor moslék bandát a hazugságaik tömkelegének azonnali leállítása mellett arra kell kényszeríteni, hogy mindennemű provokációt azonnal szüntessen be!
Az agresszorok >> usa.-nato-Eu.vezetés (német-francia-brit vonal)
Németh István
a zelenickj akármilyen nyilatkozatot ír alá az EU-ba való belépéshez, az egy közösség befogadó, egyöntetű tehát 100%-os szavazatának megléte szükséges! Ez nem lesz meg semmiképpen sem az aljas ukrán náci-fasiszta a magyar nemzetiségi ellenes viselkedéseik miatt! AMELYET mindannak ellenére nem szüntettek meg, hogy mi magyarok maximális humanitárius eljárást bizonyítunk az ukrán polgárokkal szemben is! (oltó anyag, lélegeztető, most segélycsomagok és befogadás, stb.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.