Ukrajnában Fehéroroszorsz önkéntesekből álló egység jött létre. Embereik csatlakoznak az ukrán hadsereghez, és az ukránok oldalán harcolnak majd a rettegett Azov zászlóalj kötelékében.

Fehéroroszok csatlakoztak a rettegett ukrán alakulathoz – az oroszok vérére szomjaznak

De mi is az az Azov zászlóalj? 

Az orosz média előszeretettel veszi elő az Azovot, amikor az ukrán fegyveres erőket le akarja fasisztázni. 

A kelet-ukrajnai háború kitörésekor alakult zászlóalj tömegével vonzotta be a szélsőjobboldali nézeteket valló önkénteseket.

Ők azok akik disznózsírral kenegetett töltényekkel harcoltak a csecsenek ellen.

Az Azovi-tenger partján fekvő délnyugat-ukrajnai Mariupol kikötőváros és a közeli Sirokine település visszafoglalásában harcoltak a 2014-es konfliktusban, végül a nemzeti gárda kötelékébe kerültek.

Egészen egyéni ideológiát honosítottak meg, amely személyi kultuszban, ideológiai nevelésben és a náci karlendítéstől egy karnyújtásnyira álló tisztelgésben nyilvánul meg.

Egyetlen mottójuk van:

Éljen a nemzet, halál az ellenségre!

Ahogy a bejezésből kiderült már legalább 5 fehérorosz katonai egységet állítottak fel az Ukrán Fegyveres Erők és Területvédelem egységei.

Sok megkeresést kapunk önkéntesektől, akik készek harcolni Ukrajnáért. Egy független fehérorosz hadsereg létrehozásán dolgozunk.

- írták a bejegyzésben.

Nagy esély van arra, hogy ők végeztek több csecsen osztaggal is, hiszen egy videóban csecsen halottakat mutogatnak, és üzentek is nekik.

Az Azov-ezred katonái méltósággal találkoztak a kadiroviákkal a sztyeppén. Közönséges Kreml-húsnak bizonyultak, amelyek most elárasztanak minket Ukrajnában. Ne feledd! Egyszer s mindenkorra: mi itt vadászok vagyunk, te meg vad. Jó vadászatot, testvérek!

- üzenték a csecseneknek.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Lukasenka: Fehéroroszország nem csatlakozik Ukrajna megszállásához . Hát ez nem tartott sokáig. Lukasegg olyan mint Vétó Viktor. Hazug gerinctelen tetű.
március 1 10:17 HVG
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tomsawyer - régről
Ja igen, még valami: nincs olyan, hogy jónáci meg rossz náci.
Az én nácim jó, hűséges, behozza az újságot reggelente, ritkán harap a kezembe, ha etetem, akkor nem engem esz meg. A te nácid bezzeg irtja az embereket, pfúj.
Ezek itt a képen nácik. Náciként gondolkodik, náciként menetel, náci szimbólumot használ, náci karlendítéssel köszön.
Az egyszerűen csúsztatás, hogy ez nincs kimondva. Ez csak egy osztag, nem az ukrán nép náci, ezt szögezzük le. De ezek azok. Mint a kacsa. Ha hápog, totyog és fehér tolla van, akkor kacsa.
Dr. Proktor
Nazi = nemzethy ... a gyengébbek kedvéért!
Az viszont nem mindegy hogy mit csinál, betegápoló vagy katona...
Namely
Most láthatjuk, hogy mennyire elvhű a Nyugat. Ahol elvileg zéró tolerancia van a nácizmussal szemben, térdeplés a focimeccsek előtt, stb, ott azért ha megérkezik a jenki parancs, mehet a fegyver bevallottan náci félkatonai szervezeteknek, katonai alakulatoknak is. :)
És minden médium félrenéz közben, kérdéseket nem tesznek fel.
A kommentelő zombik is mit látnak ebben?
@Dr. Proktor: orbánozik egyet.
@Néro: meg pl a fehérorosz vezetést szidja.
Egyik sem veszi észre, hogy ellentmondás van itt.
Miért is tenné?
Csak kommentel, ahhoz nem kell átlátni semmit, elég leütni a billentyűzetet.

Érdemes megnézni ebben a témában a The outer limits: Stream of Conciousness részt, amely hihetetlenül jól leírja jelenkorunk beteg társadalmát, amelyben az ellenvéleményt nem tűri a mainstream. Akár béelem, akár lmbtq, akár a Nato aktuális vérengzése valahol a harmadik világban, akár most Oroszország kapcsán. Sehol egy ellenvélemény a médiában, amely annyira szabad nyugaton, hogy mindenkinek egy véleménye van mindig, mindenhol, mindenről.
tomsawyer - régről
@durbincs: Sehová se klónoztak, maga semmit se ért belőlem. Engem aztán sehová be nem tesznek, mert senkikből se kérek. Természetesen náci és komcsi is vagyok. Egyszerre. Miközben liberális, fideszes, balos és jobbos vagyok.
134.bátor
Ezeket nem lukasenka küldte,önkèntesek. Az Azoviak hogy fasiszták,vagy sem ,mellèkes.
A hazájukat vèdik az iszlamista (!) csecsenektől!!!
Namely
@134.bátor: "Az Azoviak hogy fasiszták,vagy sem ,mellèkes.A hazájukat vèdik az iszlamista (!) csecsenektől!!! "
Persze-persze. A mi fasisztánk rendben van, a mások fasisztája csúnya és rossz. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.