Oroszország állítólag nyilvános kivégzésekre vonatkozó terveket készített elő, amiket a háború sújtotta Ukrajnában hajtana végre.

Hírszerzési források szerint Putyin nyilvános kivégzéseket tervez Ukrajnában

Fotó: ERGEY BOBOK / AFP

A Bloomberg egy európai hírszerzési tisztviselőt idéz cikkében, aki szerint Moszkva a nyilvános kivégzésekkel próbálhatja elriasztani az ukránokat attól, hogy visszavágjanak.

A kivégzéseket azokban a városokban hajthatja végre az orosz fél, amiket már elfoglaltak.

Forrás: HVG.hu

121 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Horizont: Nyírja már ki valaki ezt a mocskos férget végre!!! Elvetemült gyilkos! Már eltalálták Európa legnagyobb reaktorát, lángol, tízszer nagyobb pusztítást okozhat mint anno Csernobil amennyiben felrobban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez még őrültebb, mint az elődjei voltak, talán még az Orbán cimboráját is veri! =))
tomsawyer - régről
Hát hogyne.
Nekem a Lubljankáról mondta egy FSZB-s tízóraizás közben, hogy - psszt, ez titok! -, Putyin csak hetente 4x fürdik. Nem minden nap! Ez a titka a jó egészségnek és ezért nem kell neki Viagra 70 évesen. Ha erővel megfürdetné bárki egy héten keresztül naponta kétszer, ennek kampó lenne! Emellett azt is elárulta az FSZB-s, - szupertitkos hírszerzési forrásom -, hogy Putyin azt tervezi, hogy minden ukránt rituálisan szembeköp, amikor bekebelezi Ukrajnát, azért, hogy ne nőjön árpa a szemükre (gyulladást hívják így falun), meg azért, hogy ezután lássák tisztán a helyzetet.
Ez olyannyira igaz, hogy az FSZB-s meg is esküdött rá és elküldte faxon (érted, hogy ne tudják kifürkészni a fürkészek a neten.)

Beh, nagy kár, hogy a faxpapír szélén Pennsylvania Avenue volt feltüntetve.
jesz
Sajnos láttam ilyen kivégzéseket olyan országban, amely nem bírt a másikkal..a lakosság morgolódott, ezért kellett néhány szökevényt, meg elfogott ellenséget akasztani...aztán nemsokára az elnököt is akasztották.
Sámannus
@RonaGyuri: Ennek kényszerzubbony lesz a vége.
Egyébként a tervekbe ez is benne volt, csak a mi gecinknek nem mondta, de ők mindenbe meg is bíznak egymásban, ezért még együtt is lóghatnak.Ennek csak egyetlen akadálya lehet, ha a pohos nem léptet ki bennünket az unióból.
Rizikó
Tanulnak az amerikaiak foglyokkal való bánásmódjàból!
no more
@tomsawyer - régről: ma, 20:29

Ezért kár volt visszatérned az emberek közé...
Inkább maradj egyedül, geci!

(Sok idő után ezt kell olvasnom tőled? Te meg vagy veszve? Milyen anya szült éged? Hol tanultál? Milyen közegben nőttél fel? Ismered az apád?)

Szerintem változtass nevet, olvasd el a filozófusok viccesen sorozatot (990 forint az első szám), és lerázva a múltat magadról, kezdj új életet más néven, mert így megint csak magadra húzod azt a bajt, amitől kirekesztettnek érezted magad - nagyon régen, nem olyan régen, a közelmúltban...

Barbapapa. Még emlékszel?
no more
@tomsawyer - régről: jaj, bocsánat úgy volt, hogy ne írok többé neked. Elfelejtettem - mentségemre legyen mondva.

Legközelebb bármilyen faszságot írsz, esküszöm a fiad, lányod, feleséged, anyád, apád (nem biztos, hogy ő az apád?) életére, hogy soha, de soha többé nem szólok hozzád!
Istenbizony!

Írják faszságokat az FSZB kapcsán, nem érdekel többé.
no more
@tomsawyer - régről: Már ittas vagyok. Vigasztaljon az, hogy holnap nem emlékeszem semmire.
Persze a te emlékezet politikád emlékezni fog, és majd idővel átírja a múltat...
Szerintem enged el ezt.
Pillanatnyi fájdalom, vagy soha el nem múló, a zsigereidbe beleégő...
A te választásod, a te döntésed.
Engedd el most!
Nessy
Már teljesen elvette az eszét a nagyhatalmi téboly? Csendben bár, de ehhez asszisztál a kormányunk is a passzív vélemény nyilvánításával.
Nyírfa
Ehhez a "nagyívű " tervhez az ukránoknak is lesz néhány "szavuk".
no more
@Nyírfa: Mindig éreztem, de te mondtad ki elsőként. Rád mindig számíthattam.
Az van, hogy már nem érdekel semmi, ideje van valami olyasmit keresni, ami igaz, ami önfeláldozó, ami az emberiséget védi.
Nincs nekem itt már semmi...
De ha túlélem és visszajövök akkor itt kő-kövön nem marad az Orbán-rendszerből!
A faszom sem fog küzdeni a PTSD-vel.
Elkapom a geciket mindegyszálig - a "nagy vadásszal" a buzi-pedofil Semjénnel az élen!

Majd jövök...
Nyírfa
@no more: Nagyon értelmes ember vagy, csak biztatni tudlak, hogy tégy meg mindent a gyógyulásodért. Azzal tudsz igazán használni. Isten áldjon!
no more
@Nyírfa: Előbb megmentem a nőt (Várkonyi Andreát), mert ez a lovagok fő dolga - legalábbis az Oscar-díjas filmek alapján, aztán megyek a háborúba.
Az a baj, hogy nem tudok oroszul sem és ukránul sem, de majd áthidalom ezt a problémát egy qrva nagy puskával.
Elég ha három dolgot tudok. "I am out.", I need ammo", "Pisilnem kell"
division
@Horizont: Nyírja már ki valaki ezt a mocskos férget végre!!! Elvetemült gyilkos! Már eltalálták Európa legnagyobb reaktorát, lángol, tízszer nagyobb pusztítást okozhat mint anno Csernobil amennyiben felrobban.
Yoda69
Senkinek ne legyen kétsége a felől, ha esetleg szorulna a hurok pityin nyaka korul nem késlekedne bevetni az atomfegyereit.
Remélem az orosz nép ráeszmél hogy putyin totális katasztrófába hajszolja oket, es ok fogjak levaltani, mielott langba boritja az egesz vilagot.
kereső
@Yoda69: Miről álmodsz? Terroristát "leváltani"? Azokat likvidálni szokás, nem leváltani.
Yoda69
@kereső: putyin is csak egy hus ver ember. Meg puccsolhatjak sajat emberei ha ok is besokallnak. Ruszkieknal ez eleg gyakori modja a hatalomvaltasnak.
Pálinkás Pál
nos...a megoldás egyszerű...sorállományon kívüli orosz katonát netre feltöltve intézni el...javasolnám példának a kartelek által közzétett videókat...pillanatok alatt elpárologna a besorozottak harci morálja../ sajna az ilyen elmebeteg diktátorok,és követőik ellen más nem segít../
ómió
Egyelőre tény, hogy a támadása kiváló alap, hogy bármit ráhazudhassanak.
tomsawyer - régről
@no more: Még mindig talentum nélkül játszod a részeget.
Nem tárgy vagyok, hanem ember. Még ha ti nem is kezeltetek emberként.
A filozófiai gyűjteményt tartsd meg magadnak, esetleg dugja az alfelébe az az önelégült barom közületek, akit érint, és aki ebben az egészben részt vett évekig.
Azt meg úgyis hiába kérem, hogy hagyj békén, nem igaz? Ezer nicken nyomjad csak a pojáca ripacskodást, lesz itt olyan, aki bedől neki.
tomsawyer - régről
@no more: Na úgy döntöttem felhasznállak, te is jó leszel valamire.
Eddig nem sok hasznod volt, mostantól elmondhatod magadról, hogy te legalább már nem éltél hiába.
Amellett, hogy felhívnám a figyelmedet arra, hogy az emlékezetpolitika egybeírandó, nézzük:
- Az én emlékezetpolitikám az őszinteségen alapul. Az igazságot tartalmazza, úgyhogy rohadtul ragaszkodom hozzá és semmiféle múltat nem ír át, mert betűre igaz.
- Burkoltan se fenyegess, és másnak sem ajánlom. Valami elmondhatatlanul nem szeretnék beilleszkedni. Semmiféle bajt nem tudok magamra húzni, abból a kibaszott egyszerű okból kifolyólag, hogy nem szeretnék közétek tartozni, így aztán ez mellément. Kárt meg már nem tudtok többet okozni, mert már pont elég helyrehozhatatlant okoztatok. Megvilágítom egy hasonlattal a dolgot: olyanok közé nem tartozom, akik igazságosnak találnak egy Szögi Lajos-esetet. Márpedig ti ilyen emberek vagytok. Aki a súlyos aránytévesztést igazságosnak érzi, az beteg állat. Aki azért, mert rálépnek a lábára a metrón, agyonver valakit, az beteg állat. Aki azért, mert beszólnak neki, 10 évig megaláz egy embert ezerféleképpen, és elveszi az élete értelmét, az egy beteg állat. Százszor rosszabb úgy élni, hogy nincs értelme az életednek, mint meghalni azonnal. Nem kérek belőletek.
Azért írtam le amit írtam, pontosan az volt a célom, hogy rohadtul ne kelljen közétek tartoznom. Azért írtam le, mert ha nem írom le, még a végén rendes embernek tartja magát a sok gazember.
Lesz még szöveg. Beh jó, hogy itt vagy. Talán máskor meggondolod, hogy mit írj nekem.
tomsawyer - régről
@no more: Na, hogy tetszik? Ezt csináltátok velem évekig. Most írnom kéne 30 kommentet, amiben gúnyolom azt, hogy külön írta az emlékezetpolitikát, (minden egyes egybeírandó szót abban külön leírni, minden szóban hat helyesírási hibát véteni) majd 30 olyat, amiben azt írom, hogy minek él az ilyen.

Aztán 30 olyat, amiben megjegyzem, hogy milyen beteg, hiszen megalázni valakit évekig és mindent feltörni, még a gépét is, hogy ne merjen már arra sem írni, az eeeggggééészen más eset, abba nem megy az ember tönkre, hogy jön az ahhoz, hogy meglincselnek valakit és meghal? Életében a pszichikai-verbális bántalmazásról nem hallott, aki ilyet leír.
Elég jól illusztráltam? És ez csak 1-2 óra lenne megírni. Nem 10 év.
Ez az én emlékezetpolitikám.
És nem az akasztott ki, hogy egy hülyébe botlottam a neten (vagy 2-3 hülyébe). Az akasztott ki, hogy ezt mások végignézték, tudtak róla és nem segítettek.
Az emberekbe vetett hitemet vette el. És mivel már nincs ilyenem, így aztán rohadtul nem akarok közéjük tartozni.
Mára erről ennyit.
tomsawyer - régről
@no more: Na, megint itt vagyok, jó estét, jó koccolást. Gondoltam mesélek még az emlékezetpolitikámról. 10 éve nem véletlenül húztam el a francba onnét, ahol azon röhögtek acsarkodva, hogy egyikük a Tumblerre berakott egy olyan felvételt, ahol Afrikában a milícia fegyverekkel arra kényszerít egy szegény szerencsétlen embert, hogy egy kecskét tosszon. Akinek ez vicces, azzal nem szeretnék egy felületen lenni. Aki ezen röhög, majd másnap az emberi jogokról ír dörgedelmes cikket, az egy farizeus. A másik oldalon meg arról ment a diskurzus, hogy egy nő melegítőben nem nő, főleg, ha olyan gusztustalanság, hogy annyit tanul a szakvizsgájára, hogy a melegítője - ami ezer éves és vékony, semmi anyaga van - szétszakad a fenekén. Ahol azon, hogy egy nő szorgalmas, - hogy tanul, hogy otthon nem talpig nejlondzsörzé ruhában dekkol - gúnyolódnak, ott semmi keresnivalóm. Nem azért, mert eltartott kisujjal élek, hanem azért, mert a tetteknek és a leírtaknak nagyjából összhangban kell lennie, ha írni akarsz (úgy egyébként ha élni akarsz, akkor is). Nem lehet ilyet írni, aztán másnap cikket írni a női egyenjogúságról, az emberi jogokról, meg úgy általában bármilyen "haladó" témáról. Mert hiteltelen leszel.
Nem akartam olyan emberek között lenni, akik belülről rohadnak, de kifelé mást mutatnak. Nem akartam olyanokkal lenni, akik az "ingyen ebédről" szónokoltak foghegyről nekem - mert én kevesebb vagyok, mint ők - de az ő értékrendjükben az ebédeltetés úgy történik, hogy nem kérdezed meg az illetőt, akar-e enni. Aztán, miután basztál érdeklődni, hogy éhes-e és enne-e, az árat úgy állapítod meg, hogy van, aki 150 forintot fizet a levesért, van, aki 1000 forintot és van, akitől minden vagyonát elveszed. És még az is kevés lesz.
Ez kiakaszt, főleg akkor, ha nem jelentkeztél a levesért.
tomsawyer - régről
@no more: Remek hallgatóság vagy, úgyhogy meg kell kövesselek, igazán remekül kussolsz és ilyenkor nagyságrendekkel kedvelhetőbb vagy, mint akkor, amikor baszakodsz itt mindenkivel hangemberkedve és az (ál)részegségre hivatkozol. Ami a büntetőjogban se felmentő ők, éppen ellenkezőleg.
Holnap folytatom.
tomsawyer - régről
*ők=ok.
Na látod, szinte zavarba hoz az, hogy végre elmondhatom, amit gondolok.
tomsawyer - régről
@no more: Ja, bocs, az ezeréves egybeírandó! Mé' nem szólsz?! Hát mindég szóltatok 10 évig baszd meg, akkor is, ha magánlevélben írtam rosszul, erre most nem? Mi van, a Grétsy László Challenge World Cup elmarad vis maior miatt?
tomsawyer - régről
@no more: Volt életem, volt kilátásom a jövőre. Volt helyem, voltak terveim. Bíró akartam lenni, mellette mikroblogolni, egy gyereket szerettem volna és egy jófej pasit. Átlagos, jó életet. Ez volt az álmom. De senki se kérdezett meg, én mit szeretnék. Tárgyként kezeltek. Fogtátok és a teljes életemet leromboltátok. Porig. A faszom se akart és akar köztetek lenni és a franc se akart és akar ennyi értékrend nélküli gazember között jópofát vágni és beilleszkedni a megsavanyodott habtejszínnel bélelt morális pöcegödörbe, amiben fontoskodva dagonyáztok nap mint nap.
Kurvára nem kérek belőletek, baszottul leszarom, hogy miért csinálta, aki csinálta (vagy csinálták) és biztos vagyok benne, hogy ahhoz is gyávák és rohadófélben lévő, lelketlen gazemberek vagytok, hogy kiadjátok a neveket, akik miatt nincs értelme az életemnek.
Mert tök egyformák vagytok. Belülről rohad az egész, amit képviseltek és egyedül egy általatok propagandistának ócsárolt embert mutatott emberséget és akart segíteni, mindenki más képmutató, lelketlen, arrogáns, felsőbbrendű gazemberként viselkedett.
A faszom se akar ilyen emberek között lenni.
És a kibaszott gépemet, mélemet, telefonomat és minden mást kurvára fejezzétek be, hogy feltöritek!
Na, most lehet sakkozni, ami nálatok a szar szétkenését jelenti a táblán.
tomsawyer - régről
@no more: Az új nicked pont ugyanolyan szar, mint az eddigi 2900 volt, csak most az instant, herélt mormont elütötte Salt Lake City felé menet félúton a kétökrös szekér.
Apropó, hogy vannak a nők, akik miatt szétcsesztétek az életemet? Akikre tekintettel kellett lennem, holott azt se tudom és tudtam, kik ezek a némberek, de azt biztosan tudom, hogy náluk aljasabb, lelketlenebb, gonoszabb, embertelenebb lény nincs ezen a bolygón. Kivéve tégedet.
Na, meg azokat, akik meghívtak blogtalálkozóra, aztán elárultak és ezek után rám szabadult az apokalipszis összes húgyagyú lovasa.
Rohadtul semmiben sem szerettem volna soha részt venni. Sehová egy betűt se írni, ennek ellenére kihasználtatok és tönkretettetek. Tehetségtelen vagyok? Igen! Hol kell aláírni, hogy az vagyok? Ma aláírom! Éppen ezért, piszkosul nem akartam a roppant tehetséges, öntelt, pöffeszkedő, nagyképű, álszent felsőbbrendű hólyagok közé kerülni sosem, most meg aztán végképp nem. Ugyan hogyan kéne leírni, hogy ez világos és érthető legyen?
És írogat, hogy baj lesz, mer' még meg-sér-tőd-nek, és megint (óh jaj, továbbra sem) nem fognak velem szóba állni. Te hülye vagy egyébként? Vagy ennyi szar az ítélőképességed? Elittad a képzeletbeli alkohollal? Delirálsz? Majd azokkal, akik miatt gajra ment az életem, meg azokkal, akik szerint ezt nekem 10 kibaszott évig tűrnöm kellett, de ők sipákolnak és sápítoznak, ha 1 alkalommal valaki beszól nekik vagy Pegasussal feltöri őket (1 hetet nem bírt volna ki egyik sem, /egyikőtök sem/ abból, amit velem műveltetek. Egy hét után már Strasbourgba ment volna térdig takonyban picsogva az ő kibaszott nagy jogainak a megsértése miatt és telerinyálta volna teljes médiát arról, hogy itten mekkora diktatúra van, ó minő őrület!) én szóba állok?! Komolyan mulatságos lenne, ha nem lenne mocskosul tragikus.
Semmi mást nem szeretnék, azon kívül, hogy verjen meg az Isten, ha létezik, csak azt, hogy "lehetőleg máma még“.
tomsawyer - régről
@no more: Most jöhet valami instant bibliai idézet, azzal aztán ki van segítve a mindenség, baszd meg.
Legalább ha már azt hazudod, hogy kezelteted magadat (a pszichopátia nem gyógyítható, csak szólok) - ami nyilván pont olyan igaz, mint minden más szarkupac, amit összehadováltál 10 évig - akkor másnap ne egy új nicken nyomjad ugyanazt a faszságot.
Mert ha más nem teszi szóvá, majd én teszem.
Kurva jó, hogy itt ez a felület nekem, mindennap leírom, hogy mekkora egy álszent, hazug, gyáva barom vagy te is, meg az összes többi is.
tomsawyer - régről
@no more: Na, az instantot kétszer írtam, rühellem a szóismétlést,így legyen helyette random. Az is jól körülírja azt, hogy mennyire relevánsak az idézeteid.
Esetleg véletlenszerű. Vagy találomra kibökött.
tomsawyer - régről
Nem tudok az értékrendetekkel mit kezdeni. A Holdtól is távolabb van tőlem.
Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy ilyet hogy tehet bárki a másikkal.
Semmi szükségem arra, ami szerintetek értékes. Számomra kacat. Nem akarok olyanok között lenni, akik a nekem értékeset és fontosat elvették tőlem.
Nem akarok vegetálva élni, de erre kárhoztattatok. Nincs értelme szakmát váltanom vagy felkelnem reggel, mert nincs kiért.
Nem érdekel a pénz. Nekem nem számít, csak egy szükséges rossz, egy forinttal legyen több, mint amiből fenn tudom tartani magamat. Nem érdekel senki elismerése, mert senkit sem tiszteletek. _Ezek után_ semmiféle tiszteletet sem érzek. Inkább meghaltam volna, mintsem ilyet tegyek egy másik emberrel. Inkább a busz elé vetettem volna magamat, mintsem elvegyem egy nő életének értelmét.
Felháborító, amit tettetek, és az még felháborítóbb, hogy le meri írni, hogy tegyek úgy, mintha mi sem történt volna! Elmebeteg vagy?! Ha elvennék tőled a gyerekedet, úgy tennél, mintha mi sem történt volna?!
Komolyan mondom, naponta kapok arról visszaigazolást, hogy ezek alacsonyabb rendűnek, tárgynak tartanak másokat. Mint egy tárgyat, pont úgy kezel.
És ezt tíz éve hagyják neki. Ezek szerint a többi is alacsonyabb rendűnek tart és magát felsőbbrendűnek. Másképpen eszébe nem jutna senkinek sem, hogy amikor látja, hogy mekkora kárt okoz, akkor hagyja neki azt, hogy még tovább folytassa. És ő sakkozik. Kivel?! Ki adott rá engedélyt?! Ki ajánlkozott vele játszani?! Ki kérte?! Mert az életem nem játék. És én nem tárgy vagyok. És ez nem sakk, hanem emberkínzás. Károkozás, amit nem lehet helyrehozni. Azzal a három agysejtjével rászarik a sakktáblára, hogy más se játszhasson többé vele, mindig az ő szarszagát érezze és elmenjen a kedve az élettől és mindenféle játéktól és örömtől. Neki ez a sakk.
Elvenni mások életét és boldogságát.
tomsawyer - régről
@no more: Az én szememben ti vagytok a megtestesült gonoszság. És ezen semmi sem tud változtatni.
Már a kiindulópontotok is hamis és hazug. Semmi emlékezetpolitika nincs ebben, csak szimpla tények. Ezelőtt 10 évvel leírtam - és ezt tudom bizonyítani -, hogy nem szeretnék semmiben sem részt venni, nem akarok semmit sem. Nem most csömörlöttem meg. Én 10 éve ugyanazt írom. 10 rohadt éve írom ugyanazt megállás nélkül. Hogy hagyjanak békén.
És senkit se érdekelt. Eszem ágában nem volt és nincs közöttetek lenni.
Egyetlen vágyam volt és arra esélyem szinte nulla, de módszeresen elértétek, hogy tényleg ne legyen. Hogy még a neten se tudjak ismerkedni, még ott is egy faszkalapba botoljak közületek.
Hazudsz, ha azt állítod, hogy én bármibe beleegyeztem 10 éve. Ez tényszerűen cáfolható, mert van az ellenkezőjére bizonyíték.
Egyébként még ha beleegyeztem volna, akkor is jogom lenne bármikor kiszállni, és meggondolni magamat. De nem egyeztem bele.
Nem tudom, kire vagyok jobban dühös és kire haragszom jobban: magamra, vagy rátok. Ha azonnal lelépek és soha nem nyitom ki a gépemet többet, most boldog ember lennék. Persze a mai világban úgy élni, hogy nincs neted szinte elképzelhetetlen. De mégis ezt kellett volna tennem. Magamnak és nektek se bocsátok meg soha.
tomsawyer - régről
@no more: Nagyjából leírtam, amiket akartam. Tudnám fokozni még évekig írni minden egyes aljas napot részletezni, de minek. Ti úgysem fogtok változni és azon se változtat semmi, amit okoztatok.
Amikor azt írom, hogy azt remélem, megver az Isten titeket, ha létezik, nem egy fordulatnak szánom, tényleg úgy gondolom, hogy ezért ez a minimum. Mert ennek nem kellett volna megtörténnie.
tomsawyer - régről
Tévedtem. Az instant herélt mormon mégis megérkezett Salt Lake City-be, az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyháza pedig a Propellerre.
Ha van ember, aki elhiszi neki, hogy ő részeg, emelje fel a kezét!
Ezzel a három darab agysejttel világszám amit némi motoros reflexszel összegépelget. Ez vitathatatlanul Guinness-rekord. Még akkor is, ha random szövegek jönnek elő a beteg, gonosz agyából.
Mint a falun a pereces, csak egyet fúj.
A faszomat se érdeklik a sületlenségei. Olyan az agya, mintha belefingott volna valaki a nullás lisztbe, és aztán abból csinál egy gólemet. Egyetlen célból jött létre, képtelen gondolkodni, érezni és ráadásul fekáliaszagú.

Esetleg az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházának kóklere, aki vastagon benne volt abban, hogy nekem ne legyen életem és gyerekem, elhúzhatna már a picsába, ahelyett, hogy arra hajtana, hogy én dögöljek meg. Az is rohadt jó lenne, ha ebben az utóbbi tevékenységében nem támogatná mindenki. De ezt nyilván hiába mondom, mert eddig is hibába mondtam, amíg még lett volna némi esélyem arra, hogy boldog legyek. Ez a pszichopata ugyanis az ellenkezőjét akarja elérni 10 éve és ebben támogatja mindenki.
tomsawyer - régről
Mindenhonnan törölnek, úgyhogy ide írok. Hátha ezt nem törlik ki.
Rohadtul nem dönthettem a saját életemről, helyettem döntöttek.
Kurvára semmi szükségem sem volt - és nincs - arra, amiért elvették tőlem az álmaimat.
Hadd írjam már le, hogy dühös vagyok, mert minden jogom megvan erre a dühre! Mivel gajra ment az életem.
tomsawyer - régről
Ma is leírom, mekkora szemét gazemberek vagytok. Utolsó, pénzéhes, embertelen szaralakok, akik a másik nyomorán élősködnek. Minden fillért, amit a tőlem elvett évek alatt, az én nyomorúságomon kerestetek, költsétek gyógyszerre. Egymás után ugorhattok a vonat elé, kurvára örömet okoztok vele.
tomsawyer - régről
Rohadék, farizeus, kettős mércével mérő gazemberek.
tomsawyer - régről
Beteg, pszichopata állatot védtek jelenleg is. Gazemberek vagytok mind és nem vagytok nála különbek. Ez olyan szinten beteges és aljas, amit velem műveltetek, hogy arra nincs szó.
tomsawyer - régről
Kicsit elhanyagoltam a gazemberség árnyalatainak taglalását, de jelezném, hogy a hipokrita "szisztem" nincs elfelejtve. Erről jut eszembe, hogy valóban kiakasztó és gerinctelenség, hogy nem álltak a közös jelölt mögé a bukta után a pártok, mert az kétségtelen, hogy hibázott MZP, de a hiba rendszerszintű, mind régóta benne vannak, de megjegyezném, hogy speciel pont ugyanígy engem is cserbenhagytak 10 éven keresztül, én mögém se állt oda senki és senki se segített. Lehet persze, hogy én nem vagyok olyan fontos és olyan értékes ember, mint MZP. Bizonyára ez lehet az ok, hogy ezt senkit se zavart.
Kurva nagy magánprobléma, hogy én abban a hiszem voltam, hogy minden ember egyenlő. Hát baszottul nem az.
tomsawyer - régről
Csak, hogy biztos lehessen benne mindenki, hogy továbbra is gazembernek tartom, amíg meg nem halok, gondoltam jelzem. Rohadék gazemberek vagytok.
tomsawyer - régről
Legalább hetente egyszer leírom, hogy gazemberség, amit velem tetettetek, már csak azért is. Nincs kedvem úgy tenni, mintha mi sem történt volna, mert kurvára az egyetlen egy életemből vetettek el ezzel a szemétséggel és helyrehozhatatlan kárt okoztatok. Nincs egy kivétel se, ami leegyszerűsíti számomra a dolgot, mert így pontosan ugyanazt gondolhatom mindnyájatokról, nem kell differenciálnom.
tomsawyer - régről
Majd' elfelejtettem megemlíteni, mennyire felsőbbrendű, öntelt, arrogáns szaralaknak gondolom azokat, akik helyettem eldöntötték, hogy belekevernek valamibe, amihez semmi közöm se volt, pusztán azért, hogy kihasználjanak és elvették tőlem az életem értelmét. Úgy utállak benneteket, mint a szart. Teljes joggal.
tomsawyer - régről
Ma se feküdjünk le anélkül, hogy megemlékeznénk azokról a faszkalapokról, akiket fentebb már megidéztem. Csak, hogy erősítsem bennük azt, hogy milyen "fajin" embereknek tartom őket. Kiváló szemétládák vagytok, (oximoront mindenkinek!) remélem, minden fillért gyógyszerre költötök.
tomsawyer - régről
Régen írtam le, hogy mocskos gazemberek vagytok, de most megint itt az ideje. Csak, hogy el ne felejtsük.
Mindjá' jobb kedvem lett.
tomsawyer - régről
Ma is jelezném, hogy rohadék gazemberség, amit tettetek.
magyar1
Beb@na, azért a szemétségnek is van határa, bár én azt gondolom ez inkább Putyin elleni uszítás.
Amúgy meg az orosz gáz- és kőolaj függöséget az unio meg sem próbálja megszüntetni azzal, hogy az itt lévő gáz- és olajmezőket feltárja. Minden szarra van pénz csak a normális élethez nem adnak a tetves milliárdosaink. A káoszban lehet a legjobban lopni.
tomsawyer - régről
Na, már majdnem elfelejtettem valamit a véleményrovatba írni. A szokásos gazemberségről megemlékezésen túl meg kell jegyeznem, hogy a mai napom a háláról szólt. Végigolvasva a véleményeket és a cikkeket-videókat megnézve nagyon hálás vagyok, hogy én ennek nem vagyok részese.
Ki tudnám fejteni bővebben, de minek.
Remélem, azért gyógyszerre költi az összes fillért az, aki tehet az egészről.
tomsawyer - régről
Ma se maradjunk vélemény nélkül: rohadték gazemberség amit művelsz és amit műveltek és műveltetek.
tomsawyer - régről
Má' majdnem elfeledkeztem róla.
Persze, nem így van, egész nap az aljasságotokra gondolok, szóval nincs elfeledve, eszemben sincs elfeledni, ha akarnám se tudnám, mert kárt okoztatok. Azt kívánom, hogy gyógyszerre költsetek mindent. Ez a minimum. Megbocsáthatatlan gazemberség amit műveltetek.
tomsawyer - régről
Na itt vagyok, jó estét, jó koccolást! Mi újság a gyógyszerrel? Remélem, minél előbb kelleni fog. Gazemberek esetében az a minimum, hogy fel kell nekik vásárolni a patika készletét és még az se segít. Hatalmaskodó gazemberek esetében meg a piócás embert is ki kell hívni.
tomsawyer - régről
Ma se maradjon el az igazság kimondása! Ócska gazember(ek) vagy(tok).
Mások bánatán élősködő nem emberi lények vagytok.
tomsawyer - régről
Elfejeltettem közölni, hogy kurvára nem kérek továbbra sem olyan emberekből, akik most is minden nap azon dolgoznak, hogy elvegyék tőlem azt, ami nekem fontos. Egyetlen realitásérzéket nyomokban felmutatni képes egyed sincs köztetek.
Seggfej gazemberek.
tomsawyer - régről
Csak annyit írnák, hogy: gyógyszerre! Gazemberek.
"Lehetőleg máma még!"
tomsawyer - régről
Megemlékeznék az aljasságról ma is. Te és ti vagytok Isten (meg az egész Bibliás bagázs) létének élő cáfolatai. Ekkora gazemberséget egyetlen létező Isten se tűrt volna el.
Istenakinincsen
@tomsawyer - régről: Isten az sajnos nincsen:(
tomsawyer - régről
Egy agnosztikus vagy ignosztikus, (apatetikus agnosztikus) számára Isten létének bizonyítása pontosan annyira lehetetlen, mint a nemlétének bizonyítása - egyikre sincs empirikus bizonyíték - így maga a bizonyítás lefolytatása is nehézségekbe ütközik, az is üres tartomány, mert nem ellenőrizhetőek az egyes állítások, ha nem ellenőrizhetőek az állítások, akkor nem lehet belőlük következtetéseket levonni, ha nem lehet következtetéseket levonni egy-egy állításból, felesleges állítani. Ha egy ignosztikus vagy agnosztikus bizonyítékot talál arra, hogy Isten nem létezik, az nagyjából olyan világrengető változás - legalábbis az ő életében, de egyébként belegondolva, a világmindenség folyásában, (végre van bizonyíték a nemlétezésre!) - mint mondjuk annak cáfolata, hogy a Föld lapos vagy annak elvetése, hogy a Nap kering a Föld körül.
De kurva jót beszélgettünk. Ja, nem. Mivel te vagy az egyik (vagy tán' maga a főmakker), akiről szó van.
tomsawyer - régről
Na, ma se maradjunk megemlékezés nélkül a gazemberségről.
Mérhetetlenül aljas, önző gazemberség, amit műveltetek és műveltek.
Előbb-utóbb kelleni fognak azok a gyógyszerek nektek.
tomsawyer - régről
Egy kurva szar nap után ismét itt a Hírmondó legújabb száma.
A gonoszság mértékegysége ezentúl ti lesztek. Vagy a gazemberségé.

Rotációs kapával üzleteltek még? Kurva nagy szüksége van rá mindenkinek. Az a vágya az embernek.
Ti már csak tudjátok.
Ha nektek kapa kell, akkor másnak is kapa kell. Tuti fix.
Ja nem.
A ti kapátokhoz felhasználjátok a másikat, leszarva, hogy az élete megy gajra miatta.

A Bayer Gyógyszertár csak nektek gyártsa a Richterrel karöltve a gyógyszert a jövőben!
tomsawyer - régről
Némá', gyógyszertárat írtam gyógyszergyár helyett.
De tőlem a gyógyszertár is gyárthatja, maszekban kutyulva.
tomsawyer - régről
Na a Bayer AG, alias gyógyszergyár (de tőlem lehet Richter is), mai adását hallhatják kedves hallgatóim!
A gazemberség szimfóniáját élőben közvetítjük a Műveletlenek Palotájából.
Végtelenítve hallgathatják, amíg bele nem szakadnak.
:/
tomsawyer - régről
Mi újság a gyógyszergyárban, gazemberek? Felvásároltátok már az összes létező gyógyszert a nyavalyátokra, ami remélhetőleg már elért benneteket mindazért az aljasságért, amit elkövettetek? Kurvára minden egyes rohadt nap azt kívánom, hogy minden fillért gyógyszerre költsetek.
tomsawyer - régről
Újra itt a Hírmondó legújabb száma! Beh jó.
A gazemberség árnyalatai c. rovatunkkal jelentkezünk.

Írtam egy csomó mindent, de kitöröltem, mert nincs rá szó, mennyire pitiáner gazembernek tartalak benneteket. :(
Baker
Lehet, ez is leveszi a cipőjét és veri az asztalt...
tomsawyer - régről
Ma se maradjuk megemlékezés nélkül!
Pitiáner, aljas, alattomos gazemberek vagytok. A végletekig kicsinyes, szarrágó, embertelen szemétládák.
Okádék pszichopata szarháziak.
Megvetendő mocskok.
Ma is gyógyszerre ajánlom, hogy költsétek azt, amit a 10 év alatt az én tönkretételem árán kerestetek.
tomsawyer - régről
Kurvára azt kívánom, hogy amit tőlem elvettetek, azt vegye el tőletek is a sors. Lehetőleg minél előbb.
tomsawyer - régről
Majd' elfelejtettem bejelentkezni!
Csak azért is leírom, hogy gazemberség, amit tettetek.
Nehogy elsikkadjon.
tomsawyer - régről
Hogy lehet valaki ennyire gazember? - ez a nap kérdése.
A válaszokat "A lelkiismeret vajon mi?" - jeligére várjuk a kiadóban.
tomsawyer - régről
Extra pökhendi, extra gazemberek vagytok.
Extra gyógyszert vegyetek.
tomsawyer - régről
Kurvára pszichopata gazember vagy. Úgy egyébként az összes többi is, aki kussol és kussolt 10 éven át.
tomsawyer - régről
Nincs nálatok nagyobb gazember ezen a világon. :( Förtelmes, gyűlöletes, gonosz, aljas emberek vagytok.
tomsawyer - régről
Nem tudom, miből vagytok ti és nem tudom, mi baj van veletek, de hogy őrületes nagy baj van, az biztos. :(
Jóvátehetetlen kárt okoztatok, engem semmi se vigasztal és nekem semmi se számít. Leszarom az egészet nagyon magasról. Remélem elég egyértelműen írtam.
A gyógyszert nem említettem meg, de minden fillért, amit a bánatom árán szedtetek össze, költsétek gyógyszerre, továbbra is ezt kívánom. :(
tomsawyer - régről
Itt is vagyunk, jó éccakát', jó burkolást!
Na, hát ma is alátámasztatott az, amit eddig gondoltam.
Említettem már a gazemberséget? Ha nem, akkor most említeném.
Meg azt is, hogy gyógyszerre kéne költeni minden fillért.
tomsawyer - régről
Ha már itt vagyok, meg szeretném köszönni az aljasságot, a végtelen önzést, a nagyképűséget, a felsőbbrendűséget, a leereszkedő faszságokat, a gőgöt, a pökhendiséget, a panelgondolkodású pöffeszkedést, amikre a szemem forgattam 10 évig és most is, meg úgy, ahogy van, az egész embertelen szemétséget.
Ez erősített meg abban - és erősít mindennap most is -, hogy akar a fene ezek között lenni. De tényleg.
tomsawyer - régről
Gondoltam bejelentkezem, ne sikkadjon el a gazemberség. Azért rápakoltok most is egy lapáttal, mert vettetek még el eleget és nem okoztatok még helyrehozhatatlan kárt eléggé.
Minden nap elemészt a bánat. Miközben titeket olyan dolgok érdekelnek, aminek se értéke, se bármilyen jelentősége nincs.
Semmit se tudtok az életről, miközben beleavatkoztok és elrontjátok, pusztán gonoszságból, önzésből, pénzéhségből vagy csak szórakozásból.
Gazemberek vagytok.
És azok a legnagyobb gazemberek, akik hallgatnak. Most is és 10 éven keresztül folyamatosan.
tomsawyer - régről
Megint elteltek napok az életemből és megint kevesebb esélyem van. Véletlenül igazat szólt durbincs. Tényleg mindig gonoszak vagytok. Teljesen tudatosan, egyenes szándékkal műveltétek azt, amit műveltetek, a "gonosz" egy nagyon udvarias kifejezés, csak körülírja a valóságot, nem adja vissza teljesen.
Erre a gazemberségre nincs mentség és nincs szó.
Tudatos, szándékosan elkövetett aljasság. Minden egyes nappal gonoszabb és súlyosabb, aljasabb és jóvátehetetlenebb.
tomsawyer - régről
Mindig helyett mind, de végül is a mindig is igaz. A sírástól nem látok, ezért néha melléütök. Olyasmi miatt műveltétek, amire semmi szükségem nincs, egy percig sem volt, magasról szarok rá, a faszomat se érdekli, elvettetek olyat, ami viszont mindennél fontosabb lenne és megszakad a szívem miatta minden nap. Ti mind gonoszak vagytok. És ez semmit se mond el arról, hogy valójában mit gondolok rólatok.
tomsawyer - régről
Erről jut eszembe, hogy mekkora gazemberek vagytok. Förtelem.
tomsawyer - régről
Aljas, embertelen, ocsmány gazemberek vagytok. Igazi utolsó, önző férgek. Minden fillért, amit a 10 év alatt harácsoltatok, költsetek gyógyszerre.
tomsawyer - régről
Az külön kurva jó, hogy 3-4 havonta megkérdezi új nicken ugyanazt.
tomsawyer - régről
Mindeközben nekem ráment az életem a történetre. És alzheimerest játszik (szarul), szó szerint rabolja az időmet.
Ha van olyan ember, aki ezt nem unta volna meg végletesen és menthetetlenül 10 év alatt, azt megnézném magamnak.
tomsawyer - régről
Mérhetetlen gazemberek vagytok. Jóvátehetetlen, amit tettetek.
tomsawyer - régről
Ma se maradjunk igazság nélkül, nem baj, hogy egyedül vagyok vele. Gyomorforgató aljasság, amit tettetek és nincs rá bocsánat, mert helyrehozhatatlan.
tomsawyer - régről
A dögunalmas megjátszós trollok között leírom az igazságot, egyetlen emberként, aki őszinte.
Gazemberség minden, amit csináltatok és amit most tesztek.
tomsawyer - régről
Na, ma is megemlékezünk az aljas gazemberségről, mert ha nem, akkor úgy tűnik, hogy rendben van. Holott nincs rendben. Már sose lesz.
tomsawyer - régről
A mai nap egyébként is több értelemben pokol volt, Németh Pista stílusa meg kihozza az emberből a láncon tartott, elvadult kuvaszt, úgyhogy nehogy már én ne említsem meg annak, akit és akiket érint, hogy rohadt nagy gazemberek vagytok, embertelen, megbocsáthatatlan, amit tettetek.
tomsawyer - régről
Most mit mondjak...azoknak, akiknek se embersége, se lelke?
Azt kívánom, ők tapasztalják meg azt, amit nekem kellett átélni 10 évig és most.
Ennyi, amit mondani tudok.
tomsawyer - régről
Ma is leírom: hazug aljas, másokat kihasználó, önző, irigy és gonosz tolvajok vagytok.
tomsawyer - régről
A védett erdők irtása és a tarvágás emlegetése miatt most a gazemberség új elemmel bővült, így ez a halmaz exponenciálisan növekedik.

De azért maradjunk az én heppemnél, mert olyan szemeteket nem találni széles nagy világban, akik egyenes szándékkal, most is azon melóznak, hogyan tudnának még ártani, mert nem okoztak még éppen elég nagy és jóvátehetetlen kárt. Önző, tolvaj hazugok vagytok.
tomsawyer - régről
Mementó a mai napra is: gyalázat, amit tettek. Tolvaj, hazug gazemberek vagytok.
tomsawyer - régről
Önző rongyember vagy, olyan bánatot okoztál és olyan jóvátehetetlen kárt, ami szavakkal elmondhatatlan. És mind, akik most hallgattok és hallgattatok 10 évig! Ti semmivel se vagytok különbek.
tomsawyer - régről
Ma is leírom, mert ha nem írom le, akkor úgy gondolja, hogy elsikkadt, elfelejtődött. Remélem, gyógyszerre költesz mindent. Rohadék tolvaj, beteg, önző, aljas, a végtelenségig gonosz, narcisztikus pszichopata gazember.
Mind azok vagytok, mert ma is kussoltatok és ezzel támogattátok, ahogy 10 éven keresztül folyamatosan. A ti bűnötök és hibátok, hogy ez megtörténhetett.
tomsawyer - régről
Nehogy kimaradjon egyetlen beírás is: narcisztikus pszichopata gazember és mindenki, aki támogatta a hallgatásával 10 évig és most is támogatja, pontosan ugyanolyan rongyember, mint ő. Pont olyan felsőbbrendű, a másik embert alsóbbrendű tárgyként kezelő aljas, hazug szemétláda.
amortizáltok
vele kellene tán mégis a sort megnyitni lenne érdeklődő akár a világ 70% is
tomsawyer - régről
Ma is leírom, hogy gazember vagy, egy hazug, tolvaj, másokat kihasználó, tönkretevő pszichopata, aki helyrehozhatatlan kárt okozott és mindenki, aki erről tudott és hallgatott és hallgat, pont olyan gazember.
tomsawyer - régről
Régen volt megemlékezés az aljasságról és a gonoszságról, úgyhogy éppen itt az ideje. A gazemberség csimborasszója, amit műveltetek és műveltek. Csak a pszichopaták csinálnak ilyet. Képmutató, álszent, felsőbbrendű, sznob, kasztrendszerben gondolkodó - de a világ felé morális piedesztálról álságosan prédikáló - tőről metszett rongyemberek vagytok.
tomsawyer - régről
Mérhetetlenül aljas, amit tettek és amit okoztatok helyrehozhatatlan. Undorító, kettős mércével mérő szemetek.
tomsawyer - régről
Azt említettem már, hogy mocskos, gonosz tolvaj is vagy?
tomsawyer - régről
A hazug, szemét tolvajról emlékezzünk meg ma is, aki ellopja mások életét, reményét, bizalmát, minden életcélját, esélyét és nem mellesleg a pénzét is, mert egy gyáva, gonosz, aljas, végtelenül önző, pszichopata féreg. És ebben buzgón támogatta és támogatja most is mindenki.
Ezerszer kapjátok vissza azt a rengeteg aljasságot és szenvedést, azt a bánatot, amit nekem okoztatok és most is okoztok. Hogy nem sül le a pofátokról a bőr, hogy erre képesek vagytok, minden nappal több bánatot és reménytelenséget okozva.
tomsawyer - régről
Gyalázat, hogy nem börtönben ül ez a féreg, és mérhetetlen gyalázat, hogy kussolva támogatjátok.
tomsawyer - régről
Szégyelljétek magatokat, - írnám, ha volna mivel szégyellnetek - amiért erre képesetek voltatok és vagytok. Süllyedjetek el szégyenetekben. Remélem, ha van gyereketek, azon keresztül kapjátok vissza az összeset. Mert felháborító, amit művelt és művel és felháborító, amit ti tesztek.
tomsawyer - régről
Ma is leírom, hogy gazember vagy és mindnyájan azok vagytok. Lélekpusztító, mások életét tönkretevő rongyemberek. Nem baj, hogy nem értitek. Az lenne a csudálatos és teljesen hihetetlen, ha értenétek.
tomsawyer - régről
Rohadtul remélem, hogy minden fillért gyógyszerre költöttél és költöttetek, amit az alatt kerestetek és az által, amíg/ahogy engem tönkretettetek. Ha nem, akkor ezt kívánom. Tudom, hogy olvasod, amit írok, a teljes bandáddal együtt, akikbe annyi logikai érzék szorult, mint egy molylepkébe, költs gyógyszerre minden fillért, amit a bánatom árán szereztél! Rohadék tolvajok.
Sámannus
A szexuális aberáltság után ez lófing.
tomsawyer - régről
Még hogy aberráltság! Piha. Annál aberráltabb, betegebb lelkű gonoszság, mint amit velem műveltetek, nem kell.
tomsawyer - régről
Az égvilágon semmi veszítenivalóm nincs, nem maradt. A puszta létemen kívül semmim se maradt, az meg semmit se ér. Így aztán semmivel se lehet sakkban tartani többé, és magasról leszarok mindent.
Te megbocsátanál annak, aki elvette a 10 legszebb évedet és a gyerekedet tőled? Megbocsátanád neki, hogy megölte a gyerekedet? Tekintettel lennél rá, összehaverkodnátok, kibékülnél vele?
Ha igen, akkor pontosan olyan vagy, mint amilyennek gondollak. Embertelen.
Senki más nem bocsátaná ezt meg soha, amíg él, és ha van lélekvándorlás, akkor 100 életen át.
Így aztán magasról szarok mindenre. Tán' nem szóltok hozzám többet?! Hűha. Ezzel ugyan engem nem lehet befolyásolni vagy elkedvetleníteni - baszki, végül is 10 éve így élek - sőt, lehet mondani, hogy felbátorít.
Szóval rajta! Így nem egyszer írom le egy nap a gazemberséget, hanem 10x.
Nahát! Én is katatón vagyok. Most jöttem rá. Éljen! Milyen komfortos.
Beilleszkedtem.
tomsawyer - régről
Elmondani nem tudom, mennyire nincs már humorérzékem. Cseppet sem vicces az, hogy 10 évig kihasználtak, se az, hogy bezártak önmagam börtönébe - meg úgy egyébként is egy légüres térbe - és minden téren tönkretették az életemet. Egy mocskos tolvaj. Elvett tőlem mindent és most is vígan elvan.
117
Galaxis útikalauz @tomsawyernek - régről: "A robot feje a sarokban hirtelen felemelkedett, aztán alig észrevehető himbálódzásba fogott. Marvin oly keservesen
tápászkodott fel, mintha öt fonttal nehezebb lenne a súlyánál. Külső szemlélő számára heroikusnak tűnő erőfeszítéssel
átvonszolta magát a szobán. Megállt Trillian előtt, és keresztűlnézett a lány bal vállán.
- Azt hiszem, tudnotok kell, hogy nagyon lehangolt vagyok - mondta. Hangja halk volt és reményvesztett.
- Uramisten! - nyögött fel Zaphod, és egy székbe csuklott.
- Nos - mondta Trillian vidám és együttérző hangon - most legalább elfoglalhatod valamivel az agyadat.
- Reménytelen - dünnyögte Marvin. - Kivételesen nagy agyam van.
- Marvin! - figyelmeztette Trillian.
- Jól van, na - mondta Marvin. - Mit kell tennem?
- Menj a kettes számú bejárati zsiliphez, és hozd ide a két idegent. Felügyelet alatt.
Marvin egy mikroszekundumnyi késlekedéssel a hangszín és hanglejtés finoman mérlegelt mikromodulációjával - tehát
anélkül, hogy a sértődésre konkrét alapot szolgáltatott volna - mélységes megvetését és borzadályát fejezte ki minden iránt,
ami emberi.
- Ennyi az egész?
- Igen - mondta Trillian határozottan.
- Nem lesz sok örömöm benne - monta Marvin.
Zaphod felpattant a székéből.
- Nem azt kérték tőled, hogy élvezd - ordította -csak azt, hogy csináld meg, világos?!
- Jó - Marvin hangja kongott, mint hatalmas repedt harang:-Jó, megcsinálom.
- Pompás - csattant Zaphod hangja - remek. . .köszönjük. . .
Marvin megfordult, és ráemelte csúcsára fordított háromszög alakú,vörös szemeit.
- Egyáltalán nem keseritelek el titeket, ugye? - kérdezte tompán.
- Ó, dehogy, Marvin - trillázott Trillian -, minden rendben. . .
- Nem szeretném, ha azt kellene hinnem, hogy elkeseritlek benneteket.
- Sose aggódj emiatt - folytatódott a trilla - csak viselkedj természetesen, úgy, ahogy jólesik, és minden rendben lesz.
- Biztos vagy benne, hogy semmi baj? - ellenőrizte Marvin.
- Hát persze, Marvin - duruzsolta...
117
...Trillian. - Minden rendben, igazán. . .hozzátartozik az élethez.
Marvin elektronikus pillantást lövellt feléje.
- Még hogy az élet - mondta. - Ne is beszélj nekem az életről!
Reménytelenül sarkon fordult, és kivonszolta magát a kabinból. Az ajtó elégedett hümmögést hallatott, és becsukódott
mögötte."
tomsawyer - régről
Ma is leírom, hogy gazemberek vagytok. Amit csináltatok ótvar gazemberség. Aljasság. Tolvajok vagytok.
Minden nap leírom, amíg meg nem döglöm. Pszichopaták vagytok. De nem patológiásak, így büntethető. Egyetlen egy vágyam maradt ebben az életben, börtönben látni azokat, akik ezt tették velem. A sok rongyemberség mellett a közhelyek vég nélküli okádása külön büntetendő.
Majdnem annyira megbocsáthatatlan, mint elvenni valakitől az élete értelmét vagy kihasználni és tönkretenni benne azt, ami jó. Remélem, gyógyszerre költötök mindent, amit ez alatt a 10 év alatt a nyomorúságomon kerestetek.
tomsawyer - régről
És még kibaszott tehetségtelen is, nem csoda, hogy másokon élősködik és másokat tesz tönkre. Én is rohadt irigy lennék, ha csak 5 közhelyre futná 10 rohadt év alatt és azt ismételgetném valakinek, mint egy elbaszott, imbecillis orosz szoftver, katatón módon mindenre bemondva, azt várva, mikor ugrik le valamelyik hídról, mert annyira elege lesz belőlem. Teljesen tudatosan a halálára apellálva.
tomsawyer - régről
Ez aztán fájintos banda. Az apokalipszis három, kehes lovasa. A negyedik a halál, annak készítik elő a terepet. Ugyan, mikor döglik már meg ez a szófosó némber, még mindig pislákol benne élet. Rúgjunk még egyet bele! Nem ezt csináltátok 10 évig? De. Pontosan ezt. Szorítsuk ki belőle az életet, ne hagyjuk levegőhöz jutni. A többi meg kezeit tördelve drukkolt, ahogy teszi most is. Nehogy már éljen, levegőzzön itt nekünk! Vegyük el tőle még az ájert is!
Nehogy gyereke legyen, még lenne valami értelme, hogy tovább éljen, valami öröme és boldogsága. Az csak nekünk lehet! A páriáknak nem!
Ez a módi nálatok. Az apokalipszis-bandában. Dőzsöltök feszt, a másiktól a száraz kenyeret is sajnáljátok.
tomsawyer - régről
Gázlángozzuk feszt, hitessünk el vele olyan dolgokat, amitől félni kezd, megkérdőjelez mindent, elmarjuk tőle a baráti kört, képtelenné tesszük arra, hogy megbízzon bárkiben, így ismerkedjen, elsivatagosítjuk az életét, pánikbeteggé tesszük, szorongóvá, ne csillogjon itt nekünk, mert a 15 ember által olvasott blogjával is zavarja a becses köreinket. A kicsinyes gazemberek körét. Helyette döntsük el, hogy ő mit gondol, döntsünk az életéről, kezeljük le ezzel, nem emberként, éreztessük vele, hogy felette állunk, alázzuk meg lépten-nyomon. Aztán játsszuk el az értetlent, hogy mégis mi baja van?! Mit nem ért? De egyszer nem szóltunk hozzá 10 év alatt, egyszer nem ültünk le vele beszélni. Mindezek után nagyképűsködjünk, ajánljunk pszichológust, ettől cinikusabb, okádék kétszínűbb, álszentebb, álnokabb gazemberséget keveset lehetne mondani. És akkor még a piedesztál magasságából esetleg sztentori hangon verdiktet dörgünk róla. Mi, a tökéletesek. Az apokalipszis-triász.
tomsawyer - régről
Gratulálok. Van mire büszkének lenni. Gyereknek otthon szoktátok mesélni?
tomsawyer - régről
A pszichopata elmebetegekről szóljon ez a nap, akik nőket abuzálnak, meg a betegesen kicsinyes, pitiáner gazemberekről, akik ebben támogatják őket. Hitvány, silány rongyemberek vagytok kivétel nélkül.
tomsawyer - régről
Összefoglalom a mai nap történéseit.
Ráugrott mindenki egy gumicsontra, és nekem totálisan hányingerem van a képmutatástól, az álszentségtől, ahogy írogatás folyik feszt a pszichopatákról "per definitio" (per definitionem lesz az egyébként, csak szólok), meg a tönkretett életekről, az életről, amibe akaratodon kívül belekényszerítettek, miközben az orruk előtt baszta el az életemet egy pszichopata és ne félj, "nem lépett" - várjá', hogy is írja, mindjárt kikeresem - "a minimális empátia működésbe" senkinél sem. Nekem ne írogasson, mert se hitelessége, se súlya nincs senki szövegének se.

T-ö-n-k-r-e-t-e-t-t-e a-z é-l-e-t-e-m-e-t.
Lehetne, hogy végre eltakarodjon, mindenki mással együtt, aki ebben támogatta és most is lapítva kussol?!
Dr. Proktor
@tomsawyer - régről: Ismerős a stílus itthonról is!
Soros, Brüsszel, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.