61 éves volt. 

A csengersimai határátkelőhelyen lépett menyével és további 33 utassal Magyarország területére egy 61 éves ukrán állampolgárságú nő 2022. március 5-én egy román autóbusz utasaként. A busz 3 óra 40 perckor érkezett az országba.

Meghalt egy nő, aki Romániából érkezett a menekülteket szállító busszal Magyarországra

A kép illusztráció. Fotó: MIHAI BARBU / AFP

A Telex kérdésére válaszolva a Belügyminisztérium azt írta, hogy a nő a határátkelőhelytől 62 kilométerre, Aranyosapátiban 7 óra 57 perckor lett rosszul. 

Többször is próbálták újraéleszteni a helyszínen, de nem jártak sikerrel, a nő kórházba szállítása közben 9 óra 22 perckor életét vesztette. Halálának okaként elsődlegesen epilepsziás görcs következtében légzésleállást jelöltek meg.

Forrás: Telex.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Egy? Meghalt egy csomó nő, kisgyerek, háziállat, öregember! Az orosz katonák menekülő, fegyvertelen civilekre lőnek, nem zavartatva magukat még attól sem, hogy mindenkinél ott a mobiltelefon, veszik őket, hogy legalább utólag legyen bizonyíték. És van is, teli a világ ezekkel a brutális, felfoghatatlan gyilkosságokkal. Putyin, Orbán jóbarátja erre adott nekik parancsot, a diktátoroknak ennyit ér az olyan ember élete, aki nem tud nekik adni semmit.
surdilloFUJT
@Borsó: Reméljük ezt a brutalitást,és nők elleni erőszakolásokat megtorolják az ukránok,DE NEM EZ A MEGOLDÁS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.