Újabb pofont adott az Anonymus Putyin rezsimjének Valós képsorokat sugárzott az Anonymus hackercsoport orosz állami televíziós csatornákon. A Kreml teljesen le akar szakadni a globális internethálózatról az országot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Nessy: Tudod, min nevettem tegnap, míg néztem a neten a tüntetést? Varjú hívta fel a figyelmet arra, hogy a közszolgálati tetejéről a tüntetőket kamerázó alkalmazottak maszkot viseltek, hogy felismerhetetlenek legyenek! Mi a kabaré, ha nem ez? A téma mindig az utcán hever, olykor a tévészékház büféjében, máskor a tetején, de a Parlament is igazán remek hely, ha röhögcsélni akarunk.
Két embernek kellene örökké élnie, ezt a javaslatomat ezennel be is nyújtom: az egyikük Petőfi Sándor, akinek permanensen a Múzeum lépcsőjéről kell szózatot intéznie a néphez, mindaddig, amíg ki nem szabadítjuk a szabadságot a börtönéből. A másikuk Hofi, akiből sosem volt , és sosem lesz elég.
Aki Én
@Csizmás Kond: Mond neked valamit, hogy ,,hekker csoport"?
Milyen engedély???
Csizmás Kond
@Aki Én: ...egy állami tévéadóban nem tud senki hozzáférési engedély nélkül adást leadni, főleg mivel a legtöbb általában nonstop működik .ű
Meghekkelni csak a rendszer bizonyos részeit lehet de adást leadni lehetetlen.
Aki Én
@Csizmás Kond: Minden digitális, hogy lenne lehetetlen? Az interneten is elérhetők a csatornák.
Csizmás Kond
@Aki Én: Az elérhetőség és a csatornán való közvetítés két külön fogalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.