Vlagyimir Putyin orosz elnök azt mondta francia kollégájának, Emmanuel Macronnak, hogy nem áll szándékban megtámadni atomerőműveket Ukrajnában – közölte vasárnap a francia elnöki hivatal a két ország vezetőjének újabb telefonos egyeztetését követően.

Putyin azt mondta Macronnak, hogy nem fog megtámadni atomerőműveket Ukrajnában

Fotó: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP

Macron szerint viszont "a támadó hadsereg az orosz" és semmi sem utal arra, hogy az ukrán hadsereg veszélyeztetné a polgári lakosságot – jelezte a francia elnöki hivatal.

Az orosz hadsereg már megtámadott egy atomerőművet, a világ legnagyobb atomerőművét: a Putyin által kirendelt orosz csapatok már betörtek a zaporizzsjai atomerőmű területére.  

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
B 52 es letolja a tetőt aztán volt nincs tető stabil vagy nem inog vagy nem lenne bent legalább friss levegő is meg tán új vezető is
Peller Anikó
Nem is támad meg, szerintem nem is fog.

Az a kotonák dolga.
justhpeter
Macron nagyon naív, ha hisz Putyinnak miután márMoszkvában is hazudott.
drrotf
Azt gondolom, hogy Európa vezető államainak vezetői nem lehetnek olyan hiszékenyek, balekok, hogy elhiggyék azt amit Putyin mond!Azt is mondta hogy Ukrajnát sem támadja meg, közben meg már elhatározta a támadást és végre is hajtotta!Nem értem, hogy miért gondolja egyetlen vezető is hogy az fog történni amit az orosz elnök mondott, tárgyalni sem érdemes vele, mert úgyis akkor áll le az agresszióval amikor ő akar.Senki nem tudja befolyásolni, ő egy elszabadult hajóágyú!
csipetke
Putyin bebújt az atombunkerébe, mert egy beszari seggfej,és az orosz katonákat is vágóhídra küldve egy atomerőművet lövetett. Már egy ideje mondják,hogy putyin már nem normális, na ez mostmár teljesen biztos. Egy hatalommániás elmebeteg,akinek igen komoly üldözési mániája van, háborút indít,teljesen feleslegesen.Már eddig többezer ember halt meg miatta,százezrek lettek földönfutók,akiknek a lakását-házát szétlövette. Ukrajnához putyinnak semmi köze,egy szuverén ország,ha belép az EU-ba,vagy a NATO-ba,ahhoz sincs köze.A beteg agyával azt képzeli,ha NATO ország lesz mellette,majd megtámadják a ruszkikat. Ki a büdös nyavalya támadná meg,mikor a ruszkiknál annyi atomfegyver van,hogy senki nem kockáztatná meg,hogy megtámadja őket. Ez egy elmebeteg pszichopata háborúsbűnös gyilkos,akinek meg kell hogy bűnhődjön ezért a mérhetetlenül aljas háborúért

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.