Hivatalosan is eszerint kezelik Magyarországot.

Hiába Orbánék politikája: Magyarország is barátságtalan ország az oroszok szerintFotó: STRINGER / AFP

Oroszország tavaly nyáron kezdte el összeállítani azon országok listáját, amelyek barátságtalan akciókat követnek el az országgal, vállalataival és állampolgáraival szemben, ideértve a bevezetett szankciókat is. Akkor még csak az Egyesült Államok és Csehország szerepelt rajta – most viszont a TASZSZ jelentése szerint igen sok országgal bővült a lista. 

A hétfőn jóváhagyott anyagban ugyanis minden olyan ország szerepel, amelyik elfogadta az Oroszország elleni – ukrán invázió miatt bevezetett – szankciókat.

A szeretlekmagyarorszag.hu információi szerint a következő országokat és országcsoportokat sorolja fel: Egyesült Államok és Kanada, az EU államai, az Egyesült Királyság (ideértve Jersey-t, Anguillát, a Brit Virgin-szigeteket, Gibraltárt), Ukrajna, Montenegró, Svájc, Albánia, Andorra, Izland, Liechtenstein, Monaco, Norvégia, San Marino, Észak-Macedónia, valamint Japán, Dél-Korea, Ausztrália, Mikronézia, Új-Zéland, Szingapúr és Tajvan (Kína területének számít, de 1949 óta saját közigazgatása irányítja).

Azaz Oroszország kivétel nélkül bartáságtalan országként tekint az Európai Unió összes tagállamára, így Magyarországra is.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu
Fotó: STRINGER / AFP

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Ez a pávatánc se jött be. Na Fitymák ezt is ebaxtátok . Most mi lesz az ócsóóóó gáz hablattyal fijjug? Új duma kell a nyájnak.
Nem értetek ti semmihez csak a közkassza kifosztásához abból valódi doktoritok van nem olyan mint plagi bátoknak.
RonaGyuri
Ahogy az lenni szokott a „mór” most is megszopta

Putyin hivatalosan Magyarországot is barátságtalan ország közé sorolta

Oroszország kormánya hétfőn jóváhagyta azon külföldi államok és területek listáját, amelyek barátságtalan akciókat követnek el az országgal, vállalataival és állampolgáraival szemben, ideértve a bevezetett szankciókat is. A hétfőn jóváhagyott anyagban azok az országok szerepelnek, amelyek elfogadták az ország elleni szankciókat, köztük az EU összes tagállama, kivétel nélkül.
Nos ennyit a páva-táncról és annak eredményéről.
Nekem a klasszikus ugrott be: Ahogy Friedrich Schiller, írta a Die Verschwörung des Fiesco zu Genua című drámája 3. felvonásának 4. jelenetében: „Der Mohr hat seine Arbeit getan, der Mohr kann gehen.”
ómió
Merthogy annak ellenére se vétóztuk meg Brüsszel "szankcióit", hogy az efftársak így hazudták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.